26 oktober 2019, door Maartje

Nieuw: De Gray Label Flagshipstore in Amsterdam

26 oktober 2019, door Maartje

Nieuw: De Gray Label Flagshipstore in Amsterdam

Oooooh noooo! Riep iedereen op Bart HQ in koor (dat wil zeggen: de moeders). Stopt Gray Label?! Nee nee nee! Dat is niet goed hoor! Oorzaak: een persbericht over de goodbye sale (een VIP sale las het bericht, sorry, dat zijn de perks van het bloggersbestaan vrezen we) van Gray Label. Geen paniek: het goodbye-deel blijkt een dikke vette no goodbye: het Nederlandse Gray Label, het merk met onze favoriete uberzachte basics voor de mini me's, stopt op de Looiersstraat en verhuist naar de Negen Straatjes. Olé.

Gray Label Flagshipstore Amsterdam

Gray Label Flagshipstore Amsterdam

Pfiew. Is dat verhaal ook weer uit de lucht. En zijn we happy want na de winkel van Donsje is er binnenkort dus nog een beeldig Nederlands kindermerk met een eigen flagshipstore in Amsterdam. Vinden we, na een hele periode van sluitende winkels en webshop-galore, toch positief nieuws. Want het blijft leuk, al het prachtigs in real life bekijken, voelen en ervaren (en het is een puik mama- of papa-dag uitje). 

De locatie van de Gray Label store is de huidenstraat, hartje centrum en dus hartstikke leuk. Kun je daarna meteen een kop koffie en een vers geperste appelsap (echt waar, en dat is mega lekker!) meepikken bij ‘t Hoxton (of een andere fijne tent in the hood) en je hebt een leuke dag!
 
Maar nog even over de store: het concept van Gray Label bestaat uit een ‘year round’ collectie van tijdloze, unisex ontwerpen van hoge kwaliteit. Gray label werkt alleen met 100% ecologische katoen, zodat de outfit van de kids niet alleen beeldig zijn maar ook mega comfortabel zitten. Gray label is 100% biologisch en GOTS gecertificeerd. Hip hip horray.
 

Mocht het zo zijn dat je het Gray label x Abel parfum nog niet kent: de hele winkel ruukt er vast en zeker naar, en dat is voor de verandering nog eens echt lekker ook! Zit er dus ook nog iets in voor jou ;-). O! En er zijn tegenwoordig ook schoentjes. En wie ook altijd op zoek is naar een echt fijne sjaal voor de mini: Gray Label. Nu houden we op. 

 
Huidenstraat 17, Amsterdam