Nieuw: Hotel Coeur de Megève

Nieuw: Hotel Coeur de Megève

Viva Frankrijk! Wat hebben ze er toch veel te leuke, te knappe ikwilhetNU plekken waar je heimwee naar krijgt zonder dat je er überhaupt geweest bent. Als je de plaatjes ziet dan wil je het liefst de auto in stappen en gaan. Toch? Wij wel!

Kijk ook maar eens naar La Minotte en Chateau Sassy!  Told you so...

Het leuke van France is dat het er niet alleen in de zomer leuk is: ook in de winter zit je er goed. Skiën, wandelen, lekker eten, goede wijn - het is er allemaal

 

Onze laatste Franse ontdekking: Hotel Coeur de Megève. 

Hotel Coeur de Megève

Hotel Coeur de Megève

Een luxe boutique hotel in hartje Megève. Het hotel heeft 39 kamers en suites met van die heerlijke Franse stijl ballonnen(tjes), zolderkamers, stapelbedden voor de kids en van die heerlijke grote badkamers. Alles van hout, warme stoffen en her en der een funky tintje of printje om het lekker jong te houden.

De woonkamer, leuke naam toch voor de lobby, is knus en de ideale plek om neer te ploffen met een boek na een lange wandeling. Heerlijk bij de open haard spelletjes spelen en daarna door naar het restaurant La Muse, ah fijn hier kun je namelijk heel de dag terecht. De gerechten zijn mediterrane met ofcourse zoveel mogelijk producten uit de regio. Dikke plus: ze hebben ook een goed bar, Le Meige voor een goede cocktail of een andere alcoholische versnapering, ha.

In de winter is de buitenbar de apres-ski ontmoetingsplaats die je niet mag missen. In de zomer zit je goed op het terras van het hotel met je bol in de zon op het pittoreske pleintje van Megève

Ook de spa is er een die je niet wil missen. Ontspannen en echt even goed bijkomen. Ze gebruiken hier de producten van Tata Harper, alles 100% natuurlijk. Na een dagje buiten in de sneeuw is niets zo fijn als de sauna in. Je kunt er ook behandelingen boeken, but ok. 

Het leuke van Megève, je kunt er heel goed wandelen in de omgeving maar het hotel ligt ook om de hoek van skiliften. Hallo nieuwe wintersport bestemming. Hoe gaaf, je kunt er ook een rendieren farm bezoeken, hondenslee rit maken of een rit met paard en (sneeuw)wagen. Dus ook een leuke bestemming als je reist met deels skifans, er is voor de rest van de family ook genoeg te doen. Ga je in de zomer? Ook dan is er genoeg te doen, wandelen, picknicken, wielrennen en leuke lokale markten bezoeken.