Nederland, Amsterdam16 oktober 2023, door Michel + Renske

Nieuw in de Pijp Amsterdam: Kafé Kontrast

Nederland, Amsterdam, 16 oktober 2023, door Michel + Renske

Nieuw in de Pijp Amsterdam: Kafé Kontrast

Hold your horses, want op een toplocatie is Kafé Kontrast geopend. In hartje Pijp aan de ceintuurbaan kan je vanaf nu van 's ochtends tot 's avonds Zweedse gerechten vinden met Indonesische invloeden. In de ochtend onder het genot van goede koffie. Later op de dag kan er een wijntje bij.

Kafé Kontrast

Kafé Kontrast

Kom binnen in misschien wel het knuste plekje van de ceintuurbaan. Op rolafstand van metrohalte de Pijp vind je Kontrast. Een intiem zaakje met minimalistisch, Scandinavisch interieur. Slechts een paar tafeltjes en that’s it.

Vanaf 11 uur kan je er terecht en begin je de dag goed met heerlijke koffie en uitgebreid ontbijt. Zo is er voor echt iedereen wat wils. Van French toast tot een gerecht met ei en paddenstoelen. Ieder zijn ding.

Bestellen doe je bij de bar, om eerlijk te zijn vinden we dat best fijn. Ongestoord kletsen en eten en zelf bekijken wanneer er behoefte is aan meer. Los van de brunch, lunch en dinner gerechten kan je de hele dag door langslopen voor homemade lekkers, zoals natuurlijk de Scandinavische kaneelbun.