3 september 2020, door Maartje

NIEUW: The Unbound – Amsterdam

3 september 2020, door Maartje

NIEUW: The Unbound – Amsterdam

Nieuwe parel alert! Gloedje-gloedje-nieuw zelfs, deze elegante city escape (trust us: escapen ga je zeker, bijna on-Amsterdams dit) middenin de Tuinen van West. Nét open en het heet: The Unbound. Heel even klinkt dat als een spannende nieuwe thriller, maar niets griezeligs hieraan. Nou ja, angstaanjagend mooi, dát is het ja. Ongebonden, losbandig, vrij, aldus vertalingen van unbound. Perfecte samenvatting voor de vibe van deze verzameling prachtige cabins tussen het groen van Amsterdam West. En vrij ga je je hier zeker voelen, want elke cabin biedt toegang tot de tuin en veel – véél – ruimte. Ruimte voor een floating spa, yogaeiland en wilde natuurspeelplaats. Jawel, you’re in for a treat. 

The Unbound Amsterdam

The Unbound Amsterdam

Wellnesstuin, speeltuin, biologische moestuin, we knikken enthousiast, maar waar slaap je dan? Nou simpel, in de minimalistisch luxe ingerichte cabins. De cabins zijn allemaal verschillend, en beloven ochtendjassen, ecologisch linnengoed, alpaca plaids en “Thé Unbound treasure box”. (We gaan binnenkort een kijkje nemen, dan vullen we dit artikel aan met onze belevingen en meer details van onder andere die mysterieuze box.) De ene cabin heeft een dakterras van 40 vierkante meter waar je de hele dag privé kan luieren, de ander heeft een hot tub of een groot terras met buitenoven. Toch te koud nu de zomeravonden even ver te zoeken zijn? Warm dan op bij het gezellige kampvuur. 

Naast stijlvolle cabins heeft The Unbound een eigen bar en restaurant, waar je ook welkom bent als je geen gast bent in een van de cabins. Dagelijks een verrassend menu van de chef, die werkt met lokale producenten en groenten, fruit en kruiden uit de eigen biologische moestuin. Maar zit jij eigenlijk wel prima daar in je cabin onder je alpaca plaid, dan boek je gewoon de cabinservice en bestel je een box voor ontbijt, lunch, diner of picknick, samengesteld door de chef. 

 

Binnenkort vullen we aan met meer mooie plaatjes van de cabins en meer van The Unbound! Stay tuned!