10 juli 2021, door Anne Abendroth

The one and only duurzame (handbagage)koffer: NORTVI

10 juli 2021, door Anne Abendroth

The one and only duurzame (handbagage)koffer: NORTVI

Dat we anderhalf jaar niet of nauwelijks gereisd hebben, zorgt ervoor dat we momenteel niet te stoppen zijn. En dat we nog meer dan anders zin hebben om er het allerbeste van te maken: schoon ondergoed, een verse garderobe én een nieuwe koffer. Handbagagekoffer that is (die ook perfect is voor in de trein!) want ver gaan we nog niet per se (en dat hoeft ook niet) en dan meteen de allerbeste koffer out there: die van het Nederlandse label NORTVI. Dat is namelijk niet alleen een prachtige koffer maar ook een hele praktische met dank aan het voorvak (hehe, eindelijk). Plus, en dat is misschien nog wel belangrijker: iedere NORTVI koffer wordt van A tot Z duurzaam geproduceerd. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral even verder.

 

 

NORTVI

NORTVI

First things first: we willen goed – op alle fronten – bepakt op reis. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We know. Wat dacht je van een koffer die een keer niet uit elkaar valt bij aankomst én er ook nog eens picobello uitziet? De luitjes achter de beeldschone koffers van NORTVI hebben het begrepen en het zijn dan ook deze vrienden die we dit jaar heel Nederland en Europa door slepen. De drie mannen achter NORTVI zagen niet zo lang geleden een gat in de markt en pakten hun kans. Want er was nog geen enkel kwalitatief hoogwaardig koffermerk dat duurzaamheid en design combineert. En zo ontstond het idee om de koffermarkt eens flink wakker te schudden met een product like no other.

 

Dikke pluspunten dat de koffers worden gemaakt van duurzame en sterke materialen, waardoor ze niet alleen héél lang meegaan, maar ook nog een mega eco-friendly zijn. En eindelijk zijn onze gebeden gehoord, want de koffers hebben ook nog eens extra veel opbergruimte en komen in twee uitvoeringen. Waarvan eentje met – tromgeroffel please – een waterbestendig voorvak, waardoor je nooit meer uren kwijt bent aan het zoeken naar je liquids of laptop. Vinden we fijn.

Niets is zo vervelender als het geluid van piepende wieltjes onder de koffer. Gelukkig voor ons zijn de wielen van de NORTVI koffers gemaakt van de hoogste kwaliteit, die ervoor zorgen dat je geluidloos op reis kunt. Oh en als kers op de taart kun je iedere koffer personaliseren met een speciaal ontworpen kofferriem. Of kies voor één van de kofferriemen uit de collectie met negen verschillende straps. Want een beetje kekke looks en praktische zaken maken het reizen vele malen leuker!