Spanje, Ibiza20 maart 2021, door Barts Boekje

Bootje huren op Ibiza? De eco boten van La Bella Verde zijn de allerknapste

Spanje, Ibiza, 20 maart 2021, door Barts Boekje

Bootje huren op Ibiza? De eco boten van La Bella Verde zijn de allerknapste

Op Ibiza is het feest, want hier zijn sinds deze week de terrassen weer geopend. Het gehele eiland staat dan ook volledig in de startblokken om een nieuw, fris seizoen in te luiden en alle Ibiza-lovers met open armen te ontvangen. Tot die tijd verzamelen wij alvast enkele hot & happening healthy tips & tricks voor je. Voor degene die net als wij -naast op het terras- ook graag op zee vertoeven, hebben we bij deze de ultieme groene oceantrip - tip.

La Bella Verde

La Bella Verde

Het eco bootverhuur bedrijf La Bella Verde is met z’n knappe catamarans Ibiza’s eerste -en enige- club die al sinds 2014 bezig is met taking care of Ibiza’s adembenemende environment. Dankuwel La Bella Verde. Hun coole vloot is behalve uiterst ruim en comfortabel, tevens uitgerust met hypermoderne elektromotoren en zonnepanelen. Wat dat precies inhoudt? Wat dacht je van: geen lawaai, geen vervuiling én geen vervelende benzinedamp, terwijl jij al nippend aan je bubbels deinend op het voordek ligt.

Als je dacht dat nu alle pluspunten wel zo’n beetje de revue gepasseerd hadden, heb je het mis. Aan boord begint het feest pas echt met een overvolle koelkast vol met koude versnaperingen, een knallend geluidssysteem en volop snorkelgear. Vergeet vooral de uiterst charmante captains niet. Zij organiseren graag een healthy picknick aan boord of op een secret beach, maar kunnen je uiteraard ook afzetten bij een van de vele hotspots die de kustlijn van Ibiza rijk is, voor een fancy lunch.

La Bella Verde werd ooit opgezet door de drie gepassioneerde oceaan minnaars Maarten, Alistair en Charlie, twee kapiteins en een zeebioloog wonend op Ibiza. Deze pioniers in het groene varen, hebben al jaren de missie om de zee te beschermen. Zij hebben daarnaast de meest adembenemende routes voor ons uitgestippeld langs de prachtige kustlijn van Ibiza en Formentera, met z’n vele baaien, grotten, piratentorens en geheime stranden. Zij nemen je graag mee op dag- weekend of weektocht. Inmiddels is het team uitgegroeid tot 20 man sterk, die allen volledig at your service staan om jou deze zomer weer de woeste zeeën van de Balearen over te varen.