Nederland21 september 2023, door Tessel Horsting

Nourished Daily

Nederland, 21 september 2023, door Tessel Horsting

Nourished Daily

Een fijne deodorant, zero waste soap bars, goede scrub, body wash en lotion en dan ook nog eens duurzaam. We hebben het over Nourished Daily. Natuurlijke huidverzorgingsmerk met de allerfijnste clean & green verzorgingsproducten. De meiden van Nourished hebben hun eigen unisex merk gelanceerd waar ze betaalbare en natuurlijke lichaam- en gezichtsverzorging aanbieden. We hebben de collectie eens even goed voor je onder de loep genomen en vertellen je er graag meer over.

Zero waste soap bars

Zero waste soap bars

De soap bars van Nourished Daily zijn niet de standaard soap bars die je tegen komt bij de drogist in het schap. Ze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, wordt ons huidje blij van. Daarnaast is de collectie ook nog eens erg uitgebreid: voor ieder wat wils. Een soap bar voor het lichaam, een scrub bar en een face cleanse bar voor acne en een droge en gevoelige huid. De soap bars zijn duurzaam en zuinig in gebruik, goed voor de planeet en voor jou. Tip van flip: bewaar deze soap bar in je badkamer op een zeepbakje, zo kan je er het langst mee doen! Als je veel op reis bent (we voelen ons niet aangesproken hoor), dan is een soap bar een uitkomst. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met het vloeistoffen maximum en ze nemen super weinig ruimte in beslag in je tas of koffer. Een solid cleanse bar vervangt je liquid cleanser, en gaat wel drie tot zes maanden mee!

Aluminium vrije natuurlijke deodorant

Aluminium vrije natuurlijke deodorant

Hoe je het ook went of keert, een aluminium vrije natuurlijke deodorant is echt beter voor je. Maar dan: de zoektocht naar zo’n deo, is een hele uitdaging. Het heeft even geduurd, but we did it! In de Nourished Daily collectie vind je twee hele fijne soorten deodorant, één voor de normale huid en één voor de gevoelige okselhuid. Beide deo’s zijn volledig natuurlijk, vegan & cruelty free en zijn ontwikkeld voor zowel man als vrouw. En deze deo’s bevatten geen aluminium, dat vinden onze oksels een stuk fijner. De deo’s komen in twee verschillende geuren, Chai Spice (kruidig) en Early Spring (fris). Beide geuren zijn unisex en geven een subtiele geur af.

Spa time

Spa time

We hebben een druk leven, en even tijd voor jezelf zit er vaak niet helemaal in. Maar af en toe moet je dat gewoon echt wel doen. En als je dat doet, dan zijn de Body Wash, Face + Body Scrub & Body Lotion echte aanraders. Deze drie kun je heerlijk combineren en geven je dat spa-gevoel gewoon in je eigen badkamer. Ook deze producten zijn helemaal natuurlijk en de verpakkingen zijn gemaakt van bioplastic tubes. De scrub heeft een fijne korrel waardoor je deze ook voor je gezicht kunt gebruiken. De geur in de producten zijn hetzelfde, waardoor ze goed te combineren zijn. Geen tijd voor de spa? Dan breng je ’em easy met deze producten zo naar je eigen badkamer, thank us later. Nog een laatste pluspuntje? Al deze producten zijn te gebruiken door de hele familie, vanaf drie jaar jong.

More to come!
We mogen al een kleine teaser weggeven want naast de producten die je nu al kunt vinden in de Nourished Daily collectie, gaan ze uitbreiden met nog meer natuurlijke skincare essentials. Superleuk en houd daarom vooral de socials van ze in de gaten voor alle new arrivals.

Nourished Daily