24 november 2022, door Demi Passier

Nourished clean & green beauty gift guide

24 november 2022, door Demi Passier

Nourished clean & green beauty gift guide

Daar zijn ze alweer bijna… de feestdagen. Dat betekent; donkere dagen, een volle agenda, heel veel familie & vrienden, wijn, lekker eten EN cadeautjes. Ieder jaar moet je weer bedenken wat je iedereen cadeau gaat geven. Nourished helpt je dit jaar met een aantal ideeën. Gun jij al die lieve mensen in je leven ook een beetje me time? Dan ga jij heel blij worden van deze clean & green gift guide, want de meiden van Nourished hebben een aantal duurzame, heerlijk ruikende, goed werkende cadeaus op een rijtje gezet. Allemaal 100% natuurlijk en vegan. Dus tijd om je badkamer in te duiken, de deur op slot te doen, muziekje aan te zetten en tijd voor jezelf te nemen.

Ochtendmens of avondmens

Ochtendmens of avondmens

De meeste mannen en vrouwen onder ons hebben een ochtend- of avondritueel in de badkamer. Help dat ritueel verbeteren met de volgende cadeausets! Voor de vroege vogels onder ons is er het Sunrise Tide Day Regime, rise and shine met een prachtige glow. Geef je geliefde een momentje in de badkamer voordat het hectische leven weer begint met deze gezichtsolie en dagcrème. Ben jij of ken jij juist meer nachtbrakers en kan je huid daardoor wel een extra boost gebruiken? Dan is het Star Gazer Night Regime de perfecte keus die zorgt dat je in de late uurtjes ook nog goed voor jezelf kunt zorgen. 

Voor de good hair day

Voor de good hair day

Als je haar maar goed zit…. En dat is echt zo! Lang, kort, stijl of krullen, de Nourished haar collectie is ontwikkeld met alle haarstijlen in gedachten. Dat maakt het juist een perfect beauty cadeau. Met deze set is je gifting game on point en ga jij alle vrouwen in je familie of vriendengroep blij maken. Check de complete Natural Hair Care Set, je schuift hem zo onder de boom want hij is al ingepakt.

Voor de mama’s (& de papa’s)

Voor de mama’s (& de papa’s)

Ben je tante, oom of oma geworden? Dan mogen mama en papa goed verwend worden. Voor de kersverse ouders en iets minder kersverse ouders is er de Love Letter set met een fijne lichaamsolie en bodywash om even extra aandacht aan jezelf te besteden. Dit is echt zo’n situatie: kinderen in bed, kaarsjes aan, badkamer in en even niks anders dan voor jezelf zorgen.

Voor de nieuwe huiseigenaren

Voor de nieuwe huiseigenaren

Eindelijk huisje, boompje, beestje? Ken jij of ben jij een trotse nieuwe huiseigenaar, heb je geploeterd in het puin en ben je blij dat het ein-de-lijk instawaardig is? Dan wil je natuurlijk ook dat je schoonmaakproducten stijlvol zijn! Voor deze trotse huiseigenaren is er de Gumnut Kit waarbij die nesteldrang nog net even wat sterker wordt. En voor de perfectionisten en stylisten onder ons de Lilly Pilly kit gevuld met de mooiste hand wash, spray en lotion die de styling van je huis afmaken. 

Voor iedereen

Voor iedereen

En dan is er dat cadeau wat altijd goed is, voor je oom, een collega, een vriend van een vriend of juist je broer, nicht of moeder. Met de Nourished Daily Coffee Scrub & Body bar kun je niet verkeerd zitten. De koffie is heerlijk upliftend, de kleuren en de geuren van deze cleanse bars fantastisch en dat maakt ze meteen favoriet. Ook hoef je deze sets niet in te pakken, ze komen in een mooie verpakking met een gepaste strik 🙂 

Ben je ook nog op zoek naar iets leuks voor jezelf? Dat begrijpen we! Gelukkig heeft Nourished nog veel meer Clean & Green cadeautjes in de aanbieding. Dus geniet van al het moois wat de natuur jou te bieden heeft en geef jezelf ook een duurzaam cadeau.