Nederland, Amsterdam7 augustus 2021, door Imara Milatz

Canteen-style dineren bij Oficina Oficina, Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 7 augustus 2021, door Imara Milatz

Canteen-style dineren bij Oficina Oficina, Amsterdam

Of de wereld niet al genoeg breakfast en lunch-tentjes had. Hmm nee, we misten in ieder geval Oficina Oficina nog. Zo eentje waarvan je achteraf twijfelt over hoe het leven was zonder de zaak. Dat zit 'm in het lekkers op die kaart van het - in wat ze zelf noemen- canteen-style café en restaurant. En dat mag je oppeuzelen aan de Jan van Galenstraat. Of je dat graag wilt? Lees mee en find our for yourself.

 

Oficina

Oficina

Oficina klinkt a whole lot of spanish, maar hoewel de Spaanse keuken zeker af en toe voorbij komt, er zijn genoeg andere invloeden. Elke vrijdag en zaterdag is er de mogelijkheid om vijf gangen lang te tafelen en te genieten van de vegetarische gerechten die er in de keuken bereid worden. En alles daaromheen staat in het teken van ontbijt en de lunch. Dat, opgeteld met een kaart waarbij alles wordt gedaan aan het lokaal sourcen van de producten, zorgt voor het Oficina sfeertje we already like. Producten uit Amsterdam zelf of producten uit de dichte omgeving van de stad, als het maar producenten zijn die passie hebben voor hun groente/fruit/zuivel. Een heerlijk plekje om lang te tafelen en mensen te ontmoeten tijdens je diner. Het is nog steeds een canteen-style café, after all. 

Ondertussen brengt Oficina’s Studio ook catering en merkadvies, waarbij de relatie tussen mensen en wat ze eten wordt onderzocht. 

Oficina