Spanje, Ibiza28 april 2020, door Barts Boekje

One day retreat, een ‘droomvlucht’ naar Ibiza

Spanje, Ibiza, 28 april 2020, door Barts Boekje

One day retreat, een ‘droomvlucht’ naar Ibiza

We durven er deze dagen bijna niet meer over te dromen, maar we doen het lekker toch… Want ooit mogen we weer. Heus. En als je dan eindelijk die langverwachte week op dat parelwitte strand in die idyllische baai te pakken hebt, dan hebben wij hier de ultieme tip. Want eigenlijk droomde je toch altijd al van zo’n welverdiende yoga week in zo’n luxe retreat, ergens helemaal alleen en zen in een tempel tussen de palmen, oui-non? Maar kwam het er gewoon maar steeds niet van, toch? Uiteraard vanwege gebrek aan vakantiedagen of geld, desinteresse van je travel partner of simpelweg vanwege het sobere vooruitzicht van een week zonder wijn. We hear you. Maar daar is ie dan hoor, jouw ultieme oplossing heet: One Day Retreat Ibiza. 

One Day Retreat Ibiza. De naam zegt het al. Je gaat gewoon lekker jouw weekie Ibiza doen met vriendin/le partner en/of gezin, maar één dag tijdens deze week wordt helemaal van jou. Totaal verzorgd door One Day Retreat. Een dag vol yoga, mindfullness en hikes op bijzondere secret spots in Ibiza’s prachtige natuur. Als je meer actie wilt, kun je ook gaan voor een bootcamp of HIIT training. Tel daar healthy picknicks met vegan food en juices bij op en jouw dag is compleet. Kies voor een mix & meet retreat waarbij je gelijkgestemden ontmoet, of ga voor een privé retreat voor enkel jezelf of jouw eigen gezelschap. Dit kan zowel in jouw eigen villa, als ergens midden in de natuur.  ‘s Avonds sluit je gewoon thuis weer aan bij de borrel. Best of both worlds toch?

online magazine Nyepi

online magazine Nyepi

Omdat wij heus wel weten dat we je nu een dikke vette juicy worst aan het voorhouden zijn waar je as we speak helemaal geen reet aan hebt, hebben we hier een (en das géén schrale) troost, het volgende:

Founder Lauri, heeft de afgelopen weken van de nood een deugd weten te maken en haar lang gekoesterde droom eindelijk waargemaakt: haar online magazine Nyepi, ‘voor de grenzeloos nieuwsgierige mens’ is vorige week gelanceerd. Uit het idee van de isolatie, waar we nu met zijn allen in zitten, is de naam ontstaan want afgeleid van de Balinese ‘Dag van de Stilte’. Op Nyepi vind je allerlei artikelen over persoonlijke groei, inclusief self care tips over hoe je deze periode zo goed mogelijk doorkomt. Topics als ‘leven volgens de maanstanden’, ‘de geschiedenis van quarantaine’, ‘wat het nieuws met je vecht- of vluchtreactie doet’, boekentips en de beste astrologie apps.

Lauri zit niet stil, want daarnaast is ze, as we speak, ook druk bezig met het opzetten van een online programma voor One Day Retreat, waarbij je allerlei meditatie- en yogasessies vanuit je huiskamer kunt gaan volgen. Hou het in de gaten, des te beter ben jij straks voorbereid als je haar One Day Retreat in real life ondergaat!

One Day Retreat