Nederland21 april 2020, door bloemelaarman

5x vakantie aan je muur

Nederland, 21 april 2020, door bloemelaarman

5x vakantie aan je muur

Nergens geen wit stukje muur te vinden in onze huizen maar, zoals we het graag hebben, volledig volgeplempt met het ene mooie kunstwerk na de ander. We houden van afwisselen dus er is altijd een voorraadje met prints of foto's die we weer tevoorschijn kunnen toveren. Of er staat wel iets aantrekkelijks op ons lijstje om te kopen. Dit keer de mooiste foto's voor aan de wand.

Emma Pijnenburg via The Souks

Emma Pijnenburg via The Souks

Als je op vakantie gaat zou je bijna een extra ticket boeken voor Emma om jouw trip vast te leggen. Nu hoeft dat natuurlijk niet per se op vakantie: een shoot thuis is uiteraard ook mogelijk. Dit weten wij uiteraard allang want Emma schiet ook wel eens een plaatje voor Bart. Het mooie van het hele verhaal is dat zij nu via de website van The Souks prints en kaarten verkoopt. Al deze prints zijn in het thema Marokko maar misschien, als je Emma lief aankijkt, dat ze je ook wel zo’n mooie foto van onze stad Amsterdam verkoopt?

Ana Lui Photography

Ana Lui Photography

Ana heeft het al geschopt tot Condé Nast Traveller en dat zegt eigenlijk wel genoeg. Iedere foto laat je hopen dat je zo in de foto zou kunnen stappen. Ana is based in Mallorca en Ibiza en dit zijn dan ook de foto’s die je voor aan je muur kunt scoren. Volg haar vooral op Instagram voor je dagelijkse portie dagdromen. Of koop dus haar prints: mooi voor in de slaapkamer of waar je maar wenst.

Isabeau 

Isabeau 

Onze Vlaamse Bart, Isabeau, brengt ons niet alleen de leukste tips uit België, of van haar afgelopen reizen, maar ook nog een heel aantal moois voor aan de muur. De foto’s brengen een lach op je gezicht met de mooie kleuren of het perfect vastgelegde moment. Je kunt de prints ook in andere formaten bestellen als je even een mailtje naar Isabeau stuurt. Koop je een print van Isabeau dan heb je een stukje Zuid Afrika, IJsland of Portugal aan je muur hangen. Very Beau allemaal.

Heb je ons ultieme ‘wall art’ lijstje al bekeken? Hier lees je hem. Een van de tips zijn de posters van de Deense Nynne Rosenvinge, een (kleding)ontwerpster met een feilloos gevoel voor kleur(combinaties). Haar posters met stedennamen zijn te gek!

Lees meer