10 december 2020, door Maartje

Hop, naar de webshop! Dit zijn de heerlijkste online interieurcollecties

10 december 2020, door Maartje

Hop, naar de webshop! Dit zijn de heerlijkste online interieurcollecties

We blijven nog steeds binnen. Het weer is er naar, reizen is (helaas) een no go. Dus tsja, wat doe je dan? Dan ga je, uiteraard, webshoppen! Nouja, wij dan. Je zou het ook een ziekte kunnen noemen... We zagen weer een aantal niet te versmaden online interieur collecties voorbijkomen waar we sindsdien van dromen. Welke? Deze.

Westwing Collection

Westwing Collection

Ja, we weten ook wel dat we in herhaling vallen maar mán, wat is de Westwing collectie om te smullen! We waren al dol op Westwing vanwege de fijne prijzen én het altijd goed inkoopbeleid van een aantal van de mooiste interieur merken die we kennen (HK living onder andere), en nu vinden we prompt de eigen collectie van de Duitse webshop niet te doen zo mooi. Check eeeeeven die bank in het wit? Of de bijbehorende uitgerekte poef in warm-bruin fluweel? Of die houten stoelen! O (o o o ooooowww): die bijzettafeltjes! Kortom: we willen alles en een beetje meer. Nu nog een groter huis en iedereen is weer tevreden.

Westwing

Dille & Kamille servies

Dille & Kamille servies

Over ‘binnenblijven’ gesproken: niets zo leuk dan een avond thuis op date night, en dan de tafel helemaal gezellig denken (in de categorie ‘alles uit de kast, inclusief tafelkleden, placemats en meer van dat). Of hetzelfde, maar dan voor de lunch. Willen we veelvoudig en we raakten tijdens onze online zoektocht head over heels op de ‘reactieve glazuur’ collectie van Dille & Kamille. Die was er al in het grijs en in het blauw, maar nieuw is de groene lijn. Die doet ons spontaan (maar onomkeerbaar) denken aan (en verlangen naar) Marrakech.

Ach, en als je dan toch bezig bent: Dille & Kamille heeft ook prachtige linnen tafelkleden in allerlei formaten, tafelkaarsen (en houders) in alle kleuren.  Hier shop je.

Smallable

Smallable

Als we even niet opletten, spenderen we zo een hele (volle) dag op de Franse webshop Smallable. Ooit alleen voor een knappe kleer voor het kroost, tegenwoordig ook niet te missen voor het mooiste spul voor in huis.

Smallable verkoopt bijvoorbeeld de prachtige gordijnen van Numero74 (je weet wel, die van Ibiza), de allerbeste kinderkamerspullen en originele lampen die je net niet ergens anders vond.

En nu je er toch bent… Scroll jezelf vooral een weg naar de outlet. Nog steeds de beste out there.

Smallable

A la Collection

A la Collection

Met een groot gevaar voor verslaving (sorry) sturen we je ook nog even door naar de lieve webshop van de lieve meiden van het Nederlandse A La Collection. Precies zo’n merk dat onze aandacht verdient door de leuke, vrolijke ‘in the now’ collecties die ze ieder jaar presenteren, en de liefde die ze in al hun communicatie stoppen.

We zijn verzot op de heerlijke kussens, de kaarsen, de tafelaccessoires en de notitieboekjes van het merk, maar je mag bij A la Collection ook aankloppen voor fijn geprijsde sieraden.