Amsterdam1 juni 2024, door Nina van Hilst

Oorbel schieten en piercen in Amsterdam

Amsterdam, 1 juni 2024, door Nina van Hilst

Oorbel schieten en piercen in Amsterdam

Wie geeft je de mooiste ear party van het land? Oorbel schieten - ook voor kinderen - en piercen in Amsterdam doe je hier. Van een winkel waar je meteen de mooiste piercings koopt tot een befaamd piercer en een plek waar je kleine meisje of jongetje haar of zijn eerste gaatjes kan laten schieten. Ga je voor één stijlvolle oorbel in ieder oor of een hele rits aan piercings?

 

Ben je op zoek naar iets speciaals voor in die oren? Laat iets maken bij een edelsmid.

Kanpatha

Kanpatha

Om maar meteen met de oudste pro piercer van Amsterdam te beginnen: Kanpatha. Deze piercing studio heeft al menig oor versierd met een reeks aan piercings. Met de inspiratie van piercings op bijzondere plekken in je oor is de kans groot dat het niet bij twee gaatjes blijft zodra je hier begint. Behalve het veilig en schoon zetten van piercings maakt eigenaar Robert ook handgemaakte piercings en verkopen ze de sieraden van Afraamba. De studio is alleen te bezoeken op afspraak.

Kanpatha – Eerste Laurierdwarsstraat 3H, Amsterdam

AN X Romy

AN X Romy

Anna + Nina bundelden hun creativiteit en krachten met Romy Boomsma in de AN X Romy Piercing Studio. Eerst zoek je de mooiste piercings uit waarna de professionele piercers een mooie ear lobe, tragus, daith of helix piercing bij je zetten. Je komt met stralende oren naar buiten.

AN X Romy Piercing Studio – Herengracht 369, Amsterdam

Earcandy by Kim

Earcandy by Kim

Sommige meisjes – klein en groot – hebben net wat meer liefde nodig bij het prikken van gaatjes. Earcandy by Kim neemt de tijd om met aandacht gaatjes te prikken bij meisjes vanaf 6 jaar. In Amsterdam is ze te vinden in de leuke kralen- en sieradenwinkel Beadazzled aan het Sarphatipark. Achterin heeft Kim een fijn hoekje waar jonge meisjes en volwassenen hun (eerste of meerdere) gaatjes kunnen laten prikken. Het gaatje zit er al in voordat je het door hebt. Als je dapper bent geweest, mag je daarna een snoepje uitzoeken.

Earcandy by Kim – Sarphatipark 6, Amsterdam