Denemarken3 november 2023, door Florence Nienhaus

5 x oranje wijn in Kopenhagen

Denemarken, 3 november 2023, door Florence Nienhaus

5 x oranje wijn in Kopenhagen

In Kopenhagen is het de trend: oranje wijn! Deze natuurlijk vergiste wijn is op veel plekken te vinden. Hieronder vindt je de beste en gezelligste plekken om een avond wijn te drinken. De plekken variëren van date tot uitgaansplekken, dus inspiratie voor iedere avond.

 

 

 

 

Rosforth & Rosforth

Rosforth & Rosforth

Rosforth & Rosfoth is eigenlijk een heel nonchalant mini wijnbarretje langs het water en onder een brug. In de zomer kun je hier genieten aan de lange picknicktafels met een heerlijke oranje wijn in je hand. Daarnaast kan je ook aan de rand van het water zitten, waardoor er eigenlijk altijd wel genoeg plek is voor iedereen. Cheers!

 

 

La Terasse

La Terasse

Ben je in de buurt van de gekleurde huisjes? Loop dan even een stukje terug naar La Terasse. Deze wijnbar ligt in een rustige boetiekwijk waar je even kunt ontsnappen van de drukte. En niet te vergeten, met een lekkere wijn erbij!

Depanneur

Depanneur

Wijnbar Depanneur bevindt zich in Norrebro, de buurt die bekend staat om vele wijnbarretjes, aan de andere kant van het water. Het concept is dat je hier een wijn komt drinken met daarnaast een lekkere bagel of pizza als snack! Dat klinkt toch fantastisch. De keus is reus bij Depanneur. En voornamelijk de oranje wijn is erg goed.

H15

H15

Voor het borrelen met een disco vibe ga je naar H15. Het restaurant biedt veel wijnen en diverse snacks. H15 ligt in het welbekende meatpacking district, dus voor de échte borrelaars is dit de perfecte plek om na de wijn de rest van het party terrein te verkennen.

 

Gorilla

Gorilla

Nog meer wijn en disco? Bij Gorilla kun je gezellig binnen of buiten onder de heaters zitten met vrienden. Het is een plek waar voornamelijk veel jongeren te vinden zijn. Er is dan ook op de vrijdag en zaterdagavond de mogelijkheid om een avondje in de lampen te hangen!