15 oktober 2019, door Michel + Renske

Otis en de Wolf – kidsstore in Amsterdam West

15 oktober 2019, door Michel + Renske

Otis en de Wolf – kidsstore in Amsterdam West

Vergeef het ons, maar we blijven onvermoeid enthousiast over ál die te leuke, gezellige, knappe en wewillenALLES kidsstores in eigen land. Dus hier gaan we weer: hóe leuk en fijn én verantwoord is dit concept? Bij Otis en de Wolf verkopen de sympathieke Bente en haar team een breed assortiment aan tweedehands (merk-)kleding van kids van 0 tot 8 jaar. Alles hand picked zoals dat heet, alles mooi. Los van deze pre-loved vondsten kun je er ook terecht voor unieke nieuwe kinderkleding van beginnende makers. Ha!

Otis en de Wolf Amsterdam

Otis en de Wolf Amsterdam

Mocht je, net als wij, altijd op zoek zijn naar de bekende en o zo geliefde Oshkosh tuinbroekjes (de beste tuinbroekjes die er zijn, vinden wij): Otis & de Wolf is the place to be. Geen idee hoe, maar Bente vind ze. Mocht je nou nog in een ‘onwennige fase’ zitten wat betreft second hand: wees gerust! Alle kleding verkocht bij Otis en de Wolf Amsterdam (de winkel zit aan de Postjesweg) wordt getest, gekeurd en goed bekeken en alleen het allermooiste hangt in de reken. So you know. Geen gegrabbel hier, gewoon lekker shoppen en kijken en keuren.
Naast kinderkleding verkoopt Bente ook duurzaam speelgoed: ook hier alleen echt mooi speelgoed van merken zoals Greentoys, Tikiri en Coq-en-Pâte. O, en laten we ook de leuke leesboekjes niet vergeten! Die kunnen meteen copy paste naar je verlanglijst. Kortom: op naar Otis & de Wolf voor de leukste (en verantwoorde) koopjes voor de decembermaand.