29 oktober 2017, door Maartje

Nieuw: Ou. Boutique Stories Gerard Doustraat Amsterdam

29 oktober 2017, door Maartje

Nieuw: Ou. Boutique Stories Gerard Doustraat Amsterdam

Soms heb je van die plekken, winkels in dit geval, waar je ineens (weer) helemaal smitten van bent. Net zoals je dat bij tijd en wijlen met pindakaas kunt hebben. Dan móet het gewoon, soms zelfs tegen beter weten in (lees: de bank is op). Dat heb ik dus lately met Ou. Boutique Stories. Op de een of andere manier weten 'Val & Rose' precies in te kopen wat ik nodig heb. Echt nodig heb. Een boek, een sieraad, spul voor in huis en een nieuwe kleer om mijn lijf, van alles voor een beetje en van alles voor best wel prijzig omdat die items je collectie nu eenmaal opschroeven (heus! investeer af en toe in een mooi stuk, word je blij van). En waar de minder prijzige items knapper van worden - zo werken die dingen.

Barts-Boekje- Ou

En er is een nieuwe locatie! Vinden deed je Ou. al in de 9 straatjes in Amsterdam, de eerste zaak van Val en Rose. In Haarlem, ook een fijne, op het Centraal Station in Lil' Amsterdam, slimme zet, en nu is de laatste opening een feit: Ou. Boutique Stories in wat tegenwoordig de leukste winkelstraat van Amsterdam is: de Gerard Doustraat in De Pijp. 

Ik ben er vrijwel zeker van dat het helemaal niks met de intenties van Val en Rose te maken heeft hoor, maar één van de redenen dat ik tegenwoordig zo graag in hun boetieks shoppen mag, is omdat ze, hou je vast, hele goede looks hebben voor wie zwanger is. Again: misschien nemen ze het me zelfs wel een beetje kwalijk dat ik het zeg maar het is écht zo. Bij Ou. Boutique Stories namelijk heerlijke leggings met print en andere meerekkende broeken die geen zwangerschapsfuiken zijn. Meer dan veel oversized truien voor op die leuke leggings (let wel: een legging is geen broek mensen. Dat is het nooit geweest en zal het ook nooit worden. Combineren met lang, die handel), te gekke T-shirts die je in maat XL shoppen kunt en jasjes/ blazers/ colbertjes voor daar weer over: wat mij betreft dé look voor wie met een dikke buik te kampen heeft.

Barts-Boekje- ou 1

O, maar dat is toeval (hoewel... Ook weer niet natuurlijk want het heeft allemaal met smaak te maken): mocht je nog een exemplaar van Little Escapes willen scoren, het boek dat ondergetekende met zoveel liefde samenstelde en schreef: Ou Boetique Stories!