20 augustus 2020, door Maartje

2 x aan het water in Hoofddorp: PAPA’S BEACH HOUSE & Long Island (Hoofddorp)

20 augustus 2020, door Maartje

2 x aan het water in Hoofddorp: PAPA’S BEACH HOUSE & Long Island (Hoofddorp)

Commmmeeee to Pappaaaa! Want ja, je hebt dus een strandtent - herstel: Beach House - in Hoofddorp. Dat is inderdaad niet bij de zee maar bij een meer. Dat is bovendien niets nieuws: Papa's Beach House bestaat al sinds 1989 (!), zonder dollen. Maar we hebben de liefde voor Papa hier pas net opgepakt - little did we know. Papa's Beach House werd namelijk nog niet zo lang geleden helemaal opgepoetst, afgestoft en van een frisse lik verf voorzien waarmee de strandtent onder de rook van Amsterdam prompt een nieuwe favoriet blijkt. Op naar Papa's Beach House dus.

Papa's Beach House

Papa's Beach House

Aan de IJweg in Hoofddorp lunch je echt super relaxed aan het water. Terras, water, bomen, een puike club sandwich. Dat idee. En dat is precies wat een mooie (na)zomerdag vereist als je het ons vraagt. O, en een extra duim omhoog voor de vriendelijke bediening – een verademing.

Kids mee? Goed idee. Er staat volop lekkers (en ook semi-gezinds) op de menukaart voor he kleine spul en als het echt warm is, dan kunnen we (zwembandjes mee!) afkoelen in het water terwijl jullie met je voeten in het zand vanaf het terras de boel lekker kunnen overzien.

Long Island Hoofddorp

Long Island Hoofddorp

Aan de ‘andere kant’ van Hoofddorp – Papa’s Beach trekt het ene spul, Long Island het andere, zit dus, inderdaad, Long Island! Zelfde idee, andere vibe. Hier ‘Riviera Maison gone good’ zeg maar. Lekker hangen en een perfecte plek om ‘s avonds een borrel te doen als de htte nog in de lucht hangt en het te vroeg is om je veel te warme nest in te duiken.

 

En je dus niet, zoals half Nederland, naar de veel te drukke stranden wil! Je hebt het niet van ons.