22 juni 2021, door Anne Abendroth

New in town: Paradise Pizza Bar Amsterdam

22 juni 2021, door Anne Abendroth

New in town: Paradise Pizza Bar Amsterdam

Eat, drink & dance op de Rozengracht. Dit klinkt als muziek in onze oren en Paradise Pizza Bar in Amsterdam is the newest place to be. In voormalig Café Struik, naast Cannibale Royale, Salmuera en tegenover de Chin Chin Club vind je deze kakelverse stek - kijk, en zo heb je dus een weekend vullend programma op een paar vierkante meter!

Paradise Pizza Bar Amsterdam is een plek waar na (of tijdens, ook goed) het eten de handjes in de lucht mogen, in het weekend dj’s draaien en waar je met je vrienden altijd een mooie avond hebt. Tenminste, dat is precies de belofte. En wij zijn graag goedgelovig.

 

Paradise Pizza Bar

Paradise Pizza Bar

Peter Bas Mensink en Eva Ambtman zijn de mensen achter de kakelverse pizzabar. Volgens hen werd het tijd dat dit bekende hoekpandje met een lekker terras verhuisde naar een nieuwe bestemming. En zo geschiedde. Het werd een plek waar je keuze hebt uit een breed scala aan signature cocktails, een verrassende mix van bieren én frozen Margarita’s en Daiquiri’s uit de eigen Slush machine. Maar goed… Het heet natuurlijk niet voor niets een pizzabar. Je kunt hier natuurlijk ook (gewoon) genieten van een homemade pizza. Maar wat de hele beleving hier écht bijzonder maakt, is dat je hier tot diep in de nacht je beste dance moves kunt laten zien. Gewoon nadat je die pizza naar binnen hebt gewerkt. Vinden we mooi. Enne… De zaak heeft een modern en onderscheidend interieur dat gebaseerd is op de Radical Design Movement uit het Italië van de jaren 60. Muy bien.

Paradise Pizza Bar

 

At Paradise Pizza Bar, we celebrate life’s guilty pleasures; delicious food, frozen drinks & party music! Come hungry, come thirsty, we’ve got the goods