Nederland, Amsterdam8 februari 2021, door Michel + Renske

Nieuw in Amsterdam: Stadsbakkerij As

Nederland, Amsterdam, 8 februari 2021, door Michel + Renske

Nieuw in Amsterdam: Stadsbakkerij As

Jawel hoor, de Amsterdamse stad is weer een parel rijker. De slimmeriken achter deze fantastische bakkerij? Je zou het bijna raden... Juist. De eigenaren van Restaurant As. Zaak gesloten en dus zijn de mannen  verder gegaan als ambachtelijke stadsbakkerij in Oost, in een zijstraatje van de Czaar Peterstraat - kun je naast je Fromagerie Kef kaas dus meteen door voor ambachtelijk brood en meer lekkers.

De bakkerij ging begin februari 2021 open en sindsdien zijn de reacties niets dan lovend. In de overtreffende trap. Naast broden kun je er ook terecht voor speciale zoetigheden die dagelijks verschillen (hallo donuts van Pension Homeland!). Verder zijn er allerlei verse producten die lokaal geproduceerd worden – denk aan melk, boter, slagroom, yoghurt: you name it, they have it. 

Zoals de bakkers van Stadsbakkerij As het zelf graag omschrijven: hier moet je zijn voor brood en alles wat met brood samengaat. En ja mensen, daar bedoelen we zeker ook wijn mee. Stadsbakkerij As voor ál je boodschappen dus!