Nederland, Groningen18 oktober 2021, door Jose de Wal

Paviljoen Flonk, Groningen

Nederland, Groningen, 18 oktober 2021, door Jose de Wal

Paviljoen Flonk, Groningen

Eerlijk is eerlijk, hier in Groningen zijn we over het algemeen redelijk nuchter en zelfs een beetje sceptisch. Over werkelijk alles. Alle clichés inderdaad, ze zijn waar. Ook als er een nieuw restaurant wordt geopend. Het welbekende “eerst-zien-dan-geloven” idee, je kent het wel. Maar dit, Paviljoen Flonk in Groningen, is er toch echt eentje waar we wél enthousiast van worden. Geloof me: op naar Paviljoen Flonk (maar je mag eerst even verder lezen hoor, wedden dat je dan ook overtuigd bent!).

 

Paviljoen Flonk, Groningen

Paviljoen Flonk, Groningen

Paviljoen Flonk, Groningen ligt aan het Oldambtmeer, op zo’n 30 km van de stad Groningen, en daar zorgt Flonk voor het ultieme vakantiegevoel. En dát wil je. En lekker eten natuurlijk. Dat wil je ook. En een goede borrel. En als het even kan, ook nog leuk en attent personeel. Check!

Lunchen? Borrelen? Dineren? Wij zijn er nog niet over uit wat we er het liefst doen, maar dat we er graag komen, is een feit. Over dat laatste feit gesproken: je kunt bij Paviljoen Flonk zelfs met de boot terecht: er zijn namelijk voldoende aanlegplaatsen. Voor als je écht in de vakantie modus zit.

Extra bonuspunten? Ja hoor, die zijn er absoluut. Het personeel schiet niet in de stress van een rondrennende peuter. Sterker nog: ze hebben een heuse kids-borrelplank. Tried and tested.