5 april 2022, door Michel + Renske

Summer ready met Petites Pommes

5 april 2022, door Michel + Renske

Summer ready met Petites Pommes

Wat vorig jaar al heel goed begon, wordt deze zomer alleen maar beter: Petites Pommes is on a roll! Wie? Petites pommes, een heerlijke jonge club voor de jongsten onder ons. Een club die zonder moeite de vraag van bijna iedere zwemgrage ouder beantwoordt: waar o waar vinden we in hemelsnaam een beetje knappe zwem/drijf-attire voor het kroost (in plaats van die fluoriserende oranje zwembandjes of de knalgele drijfbanden)...

Petites Pommes

Petites Pommes

Vorig jaar kwam Petites Pommes al met heerlijke drijfbanden in alle mooie kleuren van de regenboog. In gestreepte versies met beige welteverstaan, like. Dit jaar wordt het nog een stapje beter: er zijn opblaaszwembadjes en paraparapam: bandjes! En ja, ook die zijn er in een fraaie streep en in de perfecte (zomer)kleuren.
Daarnaast zijn er tegenwoordig ook zwembanden voor volwassenen: drijven zul je! En twinnen kan dus ook, voor de liefhebber.
Oké oké oké… De zwembaden mogen wat kosten, maar hij staat dan ook als een waar interieurobject de hele zomer lang te shinen in je tuin of op je balkon. Win-win ;-). Echter: de zwembandjes zijn een no brainer – kind kiest lievelingskleur, iedereen blij.
Summer – here we come.