Verenigde Staten, Boston1 december 2023, door Ella van Helvoirt

Phin Coffee House: koffie hotspot in Boston

Verenigde Staten, Boston, 1 december 2023, door Ella van Helvoirt

Phin Coffee House: koffie hotspot in Boston

In het hart van Boston, midden in de financiële wijk, bevindt zich op de hoek van High Street een klein koffietentje en Phin Coffee House is de naam. Het is best makkelijk om er zomaar langs te lopen, maar geloof ons, hier wil je naartoe.

De lekkerste matcha

De lekkerste matcha

Dit heerlijke Vietnamese koffietentje serveert namelijk niet alleen geweldige drankjes. Maar ook de gebakjes (blueberry muffin!) zijn perfect voor een middagsnackje na of tijdens het wandelen in Boston. En wist je dat Phin een van de allerbeste matcha lattes in de stad heeft? Zacht, romig en semi-zoet, en door zijn bekendheid is deze soms zelfs uitverkocht aan het eind van de dag. Dus, als je vroeg uit de veren bent, is Phin Coffee House een perfecte start van de dag voor een opkikkende matcha latte.

Vietnamese lunch

Vietnamese lunch

Voor de lunch zit je hier overigens ook zeker goed. Met een menukaart vol Vietnamese gerechten zijn alle keuzes eigenlijk top. Een aanrader is de Banh Mi Chicken, een broodje om je vingers bij af te likken. En de Pho Burrito is met een heerlijk warm soepje ernaast ook echt iets speciaals.Dankzij de grote ramen en het strakke interieur kun je bij Phin Coffee House ook lekker rust opzoeken midden in de stad. De diepe bartafel aan het raam is bovendien een ideale plek om je laptop open te klappen om even lekker te werken. Met vriendelijk personeel en de heerlijke matcha latte’s is Phin Coffee House een voor op je lijstje als in Boston bent.