Nederland8 juni 2024, door Nina van Hilst

De leukste pop-up winkels van Nederland

Nederland, 8 juni 2024, door Nina van Hilst

De leukste pop-up winkels van Nederland

Je moet er snel bij zijn want de leukste pop-up winkels van Nederland zijn weer zo verdwenen. Van merken die normaliter enkel online verkrijgbaar zijn tot collabs van meerdere brands en kleine kerstmarkten. Bij deze pop-ups van kleine merken en makers wil je wezen. In Amsterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland. Pop-up shop till you drop.

 

Behalve winkels poppen er zo nu en dan ook restaurants op. Waar? Van kasteel tot bos tot weiland.

Summer Fair - 9 juni Oegstgeest

Summer Fair - 9 juni Oegstgeest

In de mooie tuin van Tiny Toko (coole kids vintage) is het op zondag 9 juni feest. Kids vintage en preloved, handgemaakte kleding en accessoires en lifestyle. Er is kindertheater (tevoren aanmelden) en een wijnbar. En als de zon schijnt mogen de schoenen uit om lekker door het gras te rennen. Nog even wat name dropping van de aanwezige creatieve ondernemers: The Lucky Koala Store, Little Boomerang, Sep7ember, Cote, Mmmokum, Dingeltje Klatergoud, Long Story Short, Studio Alter, Baltazar wijnbar, Elise Drenthe fotografie en Tiny Toko zelf natuurlijk.

The Creative Lab - 22 + 23 juni Amsterdam

The Creative Lab - 22 + 23 juni Amsterdam

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni barst De Hallen uit haar voegen van de creativiteit. Iedere dag vind je 35 jonge creatieve makers die hun kleding, vintage, interieur items, keramiek, kunst en prints verkopen. Mocht je innerlijke crea beginnen te borrelen bij het zien van al dat moois, doe dan mee aan een van de workshops om zelf ook een creator te worden. Muziek, wijn en cocktails toppen het feestje af. De markt is van 12.00/13.00 tot 18.00/19.00 en daarna is de afterparty tot 22.00 uur. Kaartjes zijn tevoren te koop.