Nederland24 juni 2020, door Michel + Renske

Pop up restaurant + relax stek: MAMA

Nederland, 24 juni 2020, door Michel + Renske

Pop up restaurant + relax stek: MAMA

MAMA? Ja MAMA. Niet jij, je partner, je zus of je moeder, nee, MAMA is de naam van 's lands jongste en leuke pop-up! Maar jawel... Op een wat ongezelliger vakantiepark/ terrein (sorry!) ligt dit heerlijke stekje verstopt, net achter de duinen van Noordwijkerhout. En dan hebben we je he? Dachten we al.

pop-up restaurant MAMA

pop-up restaurant MAMA

Loop je op dit plekje af, dan frons je wellicht je wenkbrauwen. Vertrouw ons nou maar en wandel nog een stukje verder…  Loop door en sla de hoek om: BAM! Een strandje, een meertje én een van ver al lekker tentje, pal voor je neus toen je het niet meer verwachtte. Ha!

De setting is, al met al, gewoon enorm idyllisch en pop-up MAMA, op een mooie groene heuvel, maakt het plaatje compleet. Onderweg naar boven kom je al fijne zitjes (bankjes) tegen, maar er zijn ook relaxte lounge stoelen of tafel met zitjes voor als er maaltijden worden besteld.

Het idee achter deze pop up? Italiaans genieten aan dit heerlijke Nederlandse meertje. Zo wordt er vooral Italiaans comfort food geserveerd maar je kunt er ook goed terecht voor een lekkere Aperol Spritz of bakkie koffie. Net waar je zin in hebt!

De omgeving is misschien wel even lekker als de menukaart. Zo ligt het fijne (tijdelijke) zaakje aan het Oosterduinse Meer waar het goed van het zwemmen en spelen is. Jij op het terras, kroost in het water. Niks meer aan doen!

Mocht het een druilerige zomerdag zijn; geen zorgen. Ook binnen is genoeg vermaak voor de mini. Zo is er een ruime speelhoek inclusief autocollectie waar je u tegen zegt, staat de tipitent klaar en is er nog veel meer leuks te beleven. Enne, je zit binnen overigens ook absoluut niet vervelend. Duik in de vintage stoelen en kijk naar de heerlijke vintage vondsten (van schilderijtjes tot spiegeltjes tot leuke gezellige lijstjes). Alles om door een ringetje te halen bij pop-up MAMA.

Ga daarheen mensen. Je hebt nog tot ongeveer oktober!

Pop-up MAMA