Pula14 oktober 2023, door Sanne Carbaat

Populaire bestemmingen voor een huwelijksreis

Pula, 14 oktober 2023, door Sanne Carbaat

Populaire bestemmingen voor een huwelijksreis

Als je elkaar net het jawoord hebt gegeven, is het tijd voor feest. Familie, vrienden, collega’s en iedereen die je lief is: de hele boel bij elkaar omdat jullie getrouwd zijn! Als het feest is afgelopen en de gasten naar huis gaan, is het (naast tijd voor bed..)  tijd om voor te bereiden op wat nog komen gaat. Want bij trouwen hoort natuurlijk een huwelijksreis!

 

Tijd dus om lekker samen op die roze wolk te blijven zitten en zo snel mogelijk je koffers te pakken. Beetje goede voorbereiding voorkomt stress: is je bikini ingepakt, heb je een visum nod, check vooraf nog even vertrek Schiphol vandaag, zodat je zeker weet hoe laat je vlucht vertrekt, heb je vervoer bij aankomst, dat soort.

 

Behoor jij nu tot de groep mensen die wel een prachtig huwelijk heeft geplant, maar nog niet goed weet waar de huwelijksreis naartoe moet gaan? Dan hebben wij een aantal populaire bestemmingen voor je.

Het pittoreske Santorini - Griekenland

Het pittoreske Santorini - Griekenland

Santorini staat bekend om zijn adembenemende uitzichten, witte huisjes en blauwe koepelkerken. De prachtige kleine straatjes die je door de hoofdstad Fira leiden, zijn bij uitstek geschikt om de romantiek te vieren. Naast de prachtige straten vind je er ook verschillende restaurants en cafés waar lokale gerechten (vis!) vaak de klok slaan. Natuurlijk kijk je vanaf de kliffen van het eiland de ondergaande zon: ideale plek om daar vervolgens de dag van jullie leven nog eens door te spreken. Je wilt wel iets zien van het eiland he: het vulkaaneiland ‘Nea Kameni’ ook een absolute aanrader als je het ons vraagt. Oh en slapen bij Vima Villa!

The best of Santorini

Romantiek in Venetië - Italië

Romantiek in Venetië - Italië

Venetië, de stad van kanalen en gondels, heeft een onmiskenbare romantische sfeer. Varen door de grachten, dwalen door de romantische steegjes en een niet-te-betalen-kop-koffie op het San Marcoplein. Zulke uitgaven doe je alleen op je huwelijksreis! Venetië aaaademt gewoon romantiek, niet voor niets dus de perfecte bestemming om naartoe te gaan op huwelijksreis.

Heb je geboekt? Check dan wel even de vertrektijden bij vertrekhal 1 Schiphol, zodat je zeker weet dat je de vlucht niet mist. Nu zal dit in de meeste gevallen niet gebeuren, maar kan het wel voorkomen dat je bijvoorbeeld vertraging hebt. Handig dus om voor vertrek nog even een keer extra je vluchttijden te checken.

Bora Bora - Frans-Polynesië

Bora Bora - Frans-Polynesië

Wil je wat verder weg dan een huwelijksreis binnen Europa? Dat kan! Bora Bora is een heus paradijs voor pasgetrouwde stellen. Turquoise wateren, adembenemende zonsondergang en luxe resorts is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van elkaar. Heel veel meer is er ook niet te doen. Of nou ja, snorkelen, duiken en chillen op het witte zand strand om de dag af te sluiten met een diner onder de sterrenhemel. Alle ingrediënten om van jullie huwelijksreis een onvergetelijke reis te maken. Het is even vliegen en het kost een duit, maar dan krijg je wel waar voor je geld.