Nederland28 december 2020, door Margaux van der Mieden

Een feestelijke oudejaarsavond (+ een mooi gebaar) met Qalkoen van Vleeschmeester

Nederland, 28 december 2020, door Margaux van der Mieden

Een feestelijke oudejaarsavond (+ een mooi gebaar) met Qalkoen van Vleeschmeester

Dé (kerst)klassieker onder de (kerst)klassiekers is toch wel een gevulde grote kalkoen die pronkt op de eettafel. Het liefst een super malse en sappige met veel flavours. Nét genoeg gekruid met een lekkere vulling met pruimen, cranberries en noten. feestelijk dus. Et voilà. In comes Vleeschmeester. Een slagerij waarvan veel producten van eigen bodem en betrouwbare slachthuizen. Rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, kip, Black Angus en Wagyu. Goed vlees dus. Nu hebben ze voor de feestdagen een primeur: Qalkoen. Een rijkelijke gevulde kalkoen met farce van kalfsgehakt, pruimen, abrikoos, cranberries, walnootjes, pistachenootjes en een kruidenmix van de Vleeschmeester. Zoals de kalkoen hoort te zijn. Eén van onze favorieten bubbels ploppen en deze heuse Qalkoen aansnijden en de (kerst)avond is compleet. Maar écht niet alleen de kerstavond! Nee nee, nu we aan het spreiden zijn met die familie- en vriendenbijeenkomsten, pikken we oudjaarsavond ook gewoon meer want ook dan bezorgen de mensen van Qalkoen door het hele land. 

Qalkoen

Qalkoen

Deze Qalkoen komt tot aan je voordeur gebracht in een mooi en feestelijke verpakking. Een heus cadeau om uit te pakken. Leuk! Schuif ‘m in de oven en klaar is ie. Om het extra makkelijk te maken voor degene die dit jaar écht geen zin hebben om in de keuken te staan (snappen we) heeft Qalkoen een compleet verzorgd menu. Met bijpassende gerechten dus. Aardappelgratin met oude kaas en tijm, winterse rode kool met appel, kaneel en rozijnen, stoofpeertjes en cranberry-saus. Yum! Een tafel vol heerlijks. Nog leuker: Op 31 december kun je bij een omgetoverde Qalkoen Drive Thru je kalkoen en signature gerechten van Hans van Wolde ophalen! Dit kan op het Limburgs landgoed Reijmerstok tussen 10:00-14:00 uur. Geniaal, vinden wij.

Om extra in die kerstsferen te blijven is dit ook nog eens een goed doel. Voor iedere verkochte Qalkoen wordt tien euro gedoneerd aan de stichtingen van de vier grootste gespecialiseerde kinderziekenhuizen in Nederland. Bestellen dus! Zo kunnen deze kinderen ook fijn nieuwjaar vieren in het ziekenhuis.

De Qalkoenpakketten zijn te bestellen via de website of voor de gelukkige die in de buurt wonen af te halen bij die leuke Qalkoen drive thru op 31 december.