Nederland, Rotterdam18 december 2020, door Margaux van der Mieden

DIY pizza kerstpakket van Old Scuola

Nederland, Rotterdam, 18 december 2020, door Margaux van der Mieden

DIY pizza kerstpakket van Old Scuola

Old Scuola is en blijft een onderwerp van gesprek in 010. En ver daar buiten. Ze stonden altijd (kun je het je nog herinneren?) op festivals met hun hemelse Italiaanse keuken maar de pizzabakkers van Old Scuola zijn ook tijdens deze thuisblijffeestdagen hot. Tadaa: daar is de DIY pizza kerstkit voor thuis. Christmas by Old Scuola stijl. Klinkt goed, toch? Vinden wij nou ook. Niets is lekkerder dan een ├ęcht goede pizza. Met bubbels. In de DIY kits zit Old Scuola's finests truffel, prosciutto, volle rode primitivo wijn en chocolade desserts. Heb je al water in je mond?

 

Nu we het toch hebben over deze bijzondere kerstdagen dit jaar en aan huis vast zitten... Bart heeft een mega lijst aan kerst boxen om af te halen of thuis te laten bezorgen voor een culinaire kerst aan je eigen eettafel. Enne, hoe je je kersttafel extra feestelijk maakt? Check het hier.

DIY Old Scuola

DIY Old Scuola

Je kunt kiezen tussen twee verschillende DIY pizza kits. Een pizza DIY kit met prosciutto primitovo en chocolade desserts en voor de truffelfanaten een pizza DIY kit met black truffle en champignons. Deze truffel komt uit de heuvels van San Miniato. Luxe! De pizzabodems zijn eerst 48 uur gerezen – fijn. De twee jonge mannen van Old Scuola maken het voor je klaar en het enige wat jij nog hoeft te doen is het afwerken van deze goddelijke pizza. Yum! Bestellen kan via de website van Old Scuola. Buon Appetito!