Verenigde Staten, Boston3 december 2023, door Ella van Helvoirt

De lekkerste ramen in Boston: onze top vijf

Verenigde Staten, Boston, 3 december 2023, door Ella van Helvoirt

De lekkerste ramen in Boston: onze top vijf

Soms hebben we gewoon behoefte aan een grote kom ramen. Lekker makkelijk en goed vullend. In Boston zijn er plekken zat. Hier zijn onze vijf beste ramen plekken in Boston voor een heerlijke kom ramen.

Ganko Ramen

Ganko Ramen

Diep verscholen in een arcade hall bij Coolidge Corner zit Ganko Ramen. Je ziet de rij van buiten vaak al staan. Dit is een piepklein plekje, maar het wachten zeker waard. Alles wordt vers en met natuurlijke producten in het kleine keukentje gemaakt en snel op tafel gezet. Naast de ramen is ook de Karagee Chicken een aanrader.

Santouka Ramen

Santouka Ramen

Houd je meer van traditionelere ramen? Dan is Santouka Ramen perfect voor jou. Midden in Back Bay, om de hoek van Newbury Street. De klassieke ramen is waar je hiervoor in de rij staat. Een tip voor studenten door de discount codes.

Yume Wo Katare

Yume Wo Katare

Veel studenten zullen je sturen naar Yume Wo Katare. En terecht. Gelegen in Cambridge, aan Porter Square, wemelt het hier van de studenten. De porties zijn hier groot, met dikke, huisgemaakte noedels, en je enige keuze is of je twee stukjes varkensvlees of vijf wilt. Ook leuk, de naam betekent in het Japans ‘praat over je dromen’.

Sapporo Ramen

Sapporo Ramen

Sapporo Ramen is een niet te missen favorietje onder de ramenliefhebbers. Met twee locaties, in Chinatown en Brookline, is dit een heerlijke plek om de dag af te sluiten. De soep is gemaakt van kippenbouillon, waardoor deze ramen iets minder vettig is dan de traditionelere ramen. Met hele lieve bediening en een ruime keuze aan ramen zit je hier goed.

Redwhite

Redwhite

Vegans opgelet! Redwhite is niet alleen super lekker, maar alles is hier veganistisch. Deze plek heeft de traditionele ramencultuur maar voegt daar zelf een moderne twist aan toe. Aan het mooie Newbury Street gelegen is dit een topplek voor ramen, zonder al te lang te wachten.