Zuid-Afrika, Afrika (continent)21 oktober 2019, door Maartje

Hij is binnen: COOL CAPE TOWN KIDS!

Zuid-Afrika, Afrika (continent), 21 oktober 2019, door Maartje

Hij is binnen: COOL CAPE TOWN KIDS!

Jaahaaaa en whoop whoop! Er was al Cool Cape Town, de ultieme Kaapstadgids - een succesnummertje al zeggen we het zelf - en nu kun je ook Cool Cape Town KIDS bestellen! HIER bestel je 'm.

COOL CAPE TOWN KIDS

COOL CAPE TOWN KIDS

In navolging van Cool Cape Town, de ultieme Kaapstad gids, is er nu Cool Cape Town Kids, net zo cool maar dan voor met Kaapstad met het kroost! Waarom? Omdat Kaapstad een ideale vakantiebestemming met kinderen is: er is geen tijdverschil (dááág jetlag) en het leven wordt er overdag geleefd (doei FOMO). Verder is het nog steeds de bruisende citytrip waar je een onvergetelijke natuur- en foodievakantie aan vastkoppelt. De stad en zijn omgeving zijn oe’s en aah’s voor het hele gezin en ‘familie first’ is in Zuid-Afrika een ongeschreven niet mee te sollen regel. Het wonderlijke natuurschoon, de goedlachse bevolking en het indrukwekkende dierenrijk zorgen ervoor dat je je kids (en jezelf) een onbetaalbare herinnering meegeeft – de vakantie van jullie leven. Beloofd.

Alleen de beste, leukste, lekkerste en knapste adressen vonden hun weg naar Cool Cape Town en naar Cool Cape Town Kids waarbij deze Kids editie de perfecte aanvulling is op het Cool Cape Town: adressen perfect voor met én voor zonder de kids, plus een handvol nieuwe niet te missen (oppasproof) plekken. Alles geschreven door Maartje Diepstraten, oprichtster van het populaire reis- en lifestyle platform bartsboekje.com (en moeder) en in de Kaapstad woonachtige Marcelle Mudde (ook moeder). Marcelle organiseert onder andere de Restaurant Week Zuid-Afrika.