Nederland, Amsterdam2 oktober 2023, door Michel + Renske

Restaurant Barracuda in Amsterdam is hot en happening

Nederland, Amsterdam, 2 oktober 2023, door Michel + Renske

Restaurant Barracuda in Amsterdam is hot en happening

Barracuda in Amsterdam doet denken aan een een visrestaurant in een baaitje, ergens aan de mediterraanse kust. Een tent waar het simpel is maar wel met steengoed eten. Met die filosofie opende Barracuda in Amsterdam-Noord. Om de hoek bij FC Hyena en Goudfazant.

Restaurant Barracuda Amsterdam

Restaurant Barracuda Amsterdam

De mannen achter Barracuda vonden het hoog tijd voor goede vis met koude, lekkere wijnen in een simpel doch stijlvol pand. Voilà, dan kom je al snel in Amsterdam-Noord uit.

Om de hoek van FC Hyena vind je sinds september Barracuda. Je kan plaatsnemen op het terras of met wat frisser weer binnen in de enorme loods. Bestellen doe je aan de bar, waar je meteen afrekent.

Wijn en drankjes neem je meteen mee en de gerechten die worden naar je tafel gebracht wanneer ze klaar zijn. Dat betekent bij sommige gerechten wat langer wachten en andere staan binnen een paar minuten voor je neus.

De kaart? Die is klein maar fijn. Elk gerecht heeft een link of twist met vis en daarmee doet het restaurant de naam eer aan.

Van een mix van gefrituurde vissen tot de lekkerste salade niçoise ooit gegeten. Van lekkere dunne frietjes tot fantastische bijgerechten met groente. De garnalenkroketjes zijn het proberen waard en vergeet ook niet de gebakken zeebaars.

Als je zin hebt in zoet is er na nog genoeg om uit te kiezen en je kroost kan je ook gerust meebrengen: brood, ijsjes, frites – en daarnaast genoeg ruimte om rond te rennen voor het pand. Iedereen blij.