21 juli 2020, door Yfke Voorbij

Restaurant C. on tour: Het Broekerhuis (Broek in Waterland, Noord-Holland)

21 juli 2020, door Yfke Voorbij

Restaurant C. on tour: Het Broekerhuis (Broek in Waterland, Noord-Holland)

“6 steden, 6 restaurant take-overs” ofwel: Restaurant C. ON TOUR!  De naam zegt het al: de komende weken reist het Amsterdamse restaurant C af naar bevriende restaurants door het hele land voor een avond gevuld met het beste van C + de lokale gastheren en -dames. Afgelopen maandag (20 juli) begon de pret en bewees team C een goede start bij restaurant Het Kerkje in Andijk. Broek in Waterland is next up, waar restaurant Het Broeker Huis zich opmaakt voor de tweede editie. Ben jij de degen die de allerlaatste plekjes scoort? Anyways, twijfel niet want ze gaan aan je neus voorbij..

 

C. x Het Broekerhuis

C. x Het Broekerhuis

Maandag 27 juli pakt restaurant C. dus hun spullen en verkassen ze de boel naar Broek in Waterland om daar voor één dag restaurant Het Broeker Huis over te nemen. “Een avond gevuld met het beste van C in een stad die ons vreemd is, bij een restaurant dat ons lief is”, zeggen ze daar zelf over.

Wat staat er op het menu? Het thema is “Best of C.”, wat resulteert in een all in menu a €95,- p.p. In het menu alles waar restaurant C voor staat samen gebracht in een 4 gangen menu plus een amuse en een bijpassend drankarrangement. Mocht je liever geen wijn of cocktails drinken is er uiteraard een passend alternatief.

Reserveren maar, ook voor de volgende edities!

C. x Restaurant Het Broeker Huis