16 juni 2020, door Maartje

Terrastival by Hemtuin (en ja, dat wil je deze zomer, geloof ons maar)

16 juni 2020, door Maartje

Terrastival by Hemtuin (en ja, dat wil je deze zomer, geloof ons maar)

Terras, festival, Amsterdam: 3 "dingen des levens" waar we ontzettend blij van worden. En zo liepen we ineens zomaar tegen Terrastival aan: een nagelneu concept waarbij via alle mogelijke ingenieuze mazen zo coronaproof geterrast en gefestivalt kan worden als maar mogelijk. Net onbelangrijk: voor en door de creative sector met grote namen zoals Mystic Garden, Boom Chicago en Wicked Jazz Sounds. Waar? Ook al zo leuk: het terrastivalterein (hallo galgje) is de Hemtuin. Jeweetwel, op het Hembrugterrein onder de rook van Amsterdam (maar stiekem Zaandam).

Terrastival by Hemtuin

Terrastival by Hemtuin

Wat kan er allemaal? Je kunt er gewoon heengaan. Toegang is gratis en er is 2000m2 (!!!) aan terrassen met bars en foodtrucks waar je a la parade je buikje vol en portemonnee leeg kunt eten en drinken. Want oh wat zijn we blij dat we weer geld uit mogen geven aan dit soort dingen!

Verder zijn er toffe shows zoals een Theather Carrousel en een lichtshow van Dockyard (Skylar eat your heart out, als we de verhalen mogen geloven). Er is ook een festival museum – vinden we grappig – waar je even de echte festivalsfeer kan proeven die we moeten missen dit jaar met Dixi’s, DJ’s, muntjes en andere perikelen.

Wil je de full experience boek dan absoluut de brunch- en dinnershow. Dit is where the magic happens met shows van o.a. Mystic Garden, Boom Chigaco en Wicked Jazz Sounds. Wij kregen alvast een tipje van de sluier te zien en hier gaan wij ons sowieso door laten overdonderen.

Je kunt je hier nu pre-registreren (TIP! Want deze gaat stormlopen kunnen we je vertellen)

Binnenkort meer updates!