Boston, USA: overweldigende luxe bij Contessa in het Newburry Hotel

Boston, USA: overweldigende luxe bij Contessa in het Newburry Hotel

Midden in het bruisende Boston, verstopt in het luxueuze Newbury Hotel, schuilt een gastronomische pareltje: Contessa! Vanaf het moment dat je de oude lift naar de bovenste etage neemt, bouwt de spanning op. En dan, wanneer de deuren zich openen, waan je je in luxe eerste klas. Het interieur is smaakvol ontworpen met fluwelen meubels, prachtig behang en een warme sfeer.

Contessa Boston

Contessa Boston

En dan hebben we het nog niet over het uitzicht gehad. Boston skyline schittert namelijk als een levend kunstwerk door de oude ramen. Het glazen plafond is perfect voor een zonovergoten lunch. ‘s Avonds transformeert Contessa tot de perfecte plek voor een romantisch kaarslichtdiner, met de glinsterende stadslichten als betoverende achtergrond.

Contessa biedt een culinaire ervaring waar Italiaanse en Amerikaanse smaken samensmelten in een moderne twist. Van verfijnde tonijnsteak tot knapperige pizza, elk gerecht is hier goed. Naast het fantastische eten en het prachtige uitzicht, biedt Contessa ook een uitgebreide wijnkaart. Het personeel staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte wijn hierbij. Maar wees gewaarschuwd, deze luxe komt wel met een stevig prijskaartje ($$$).

Contessa is dé plek om je ontdekkingstocht door het heerlijke Boston mee te beginnen. Of je nu op zoek bent naar een romantische date of een uitgebreide lunch, hier zit je goed. Vergeet niet op tijd te reserveren, want deze hotspot is erg geliefd!