Nederland, Den Haag21 juli 2021, door Anne Abendroth

Restaurant Goed Volck opent haar deuren in Den Haag

Nederland, Den Haag, 21 juli 2021, door Anne Abendroth

Restaurant Goed Volck opent haar deuren in Den Haag

Het is weer eens tijd voor nieuws uit de Haagse hoek want de luitjes in de stad achter de duinen hebben heus niet stilgezeten! Integendeel. En er is leuk nieuws op horecagebied: op de locatie waar jarenlang de ’s-Gravenhaagsche Eet- en Drinkinrichting werd gerund door Ron Goedvolk en zijn vrouw Ariane, opent deze opnieuw haar deuren. Maar dan net anders. Restaurant Goed Volck is de naam die je hoort in de Haagse wandelgangen en brengt een ode aan Ron Goedvolk. Een achternaam waar we jaloers op zijn, een restaurant waar we heen willen. Go, go, go!

 

Hier vind je de lekkerste/leukste/beste nieuwkomers én onvolprezen golden oldies, al dan niet om meteen te reserveren. Tafelen maar!

 

 

 

Restaurant Goed Volck

Restaurant Goed Volck

Horeca-ondernemer en chef-kok Marcel van der Kleijn vond het jammer dat het pand aan de overkant bij Oogst al een tijd leeg stond. Want volgens hem is het karakteristieke hoekpand aan de Denneweg en de Buurtschap the place to be. En dus werd het tijd om het pand waar eerder het restaurant van ‘de Burgemeester van de Denneweg’ zat nieuw leven in te blazen. Zo gezegd, zo gedaan. Het interieur straalt een authentieke en uitnodigende sfeer uit. En het terras zorgt voor een bruisende en gezellige sfeer in de buurt. Maar goed… Je komt natuurlijk ook naar dit restaurant om lekker te tafelen. U snapt. En daarvoor ben je hier ook zeker aan het juiste adres. Je vindt hier een kleine kaart voor de lunch, borrel en het diner. Van een salade uit de eigen tuin, steak tartaar voor de lunch tot oesters en dungesneden Duroc ham voor de borrel. Sounds good. En ja lieve mensen, hier wil je gewoon naartoe. Want bijzijn is meemaken, ha!

Restaurant Goed Volck