The Greatest of all time, Restaurant The Goat, opent deuren in Rotterdam (nu voor take-away)

Nederland, Rotterdam, 22 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

The Greatest of all time, Restaurant The Goat, opent deuren in Rotterdam (nu voor take-away)

Hoogwaardige junkfood? Dat bestaat niet. Dachten we... Think again! In Rotterdam heeft The Goat (wat staat voor 'The Greatest Of All Time - vinden we leuk) namelijk zijn deuren geopend. Geopend... Geopend... Nahja, vppr zover dat kon natuurlijk. En dat is heel jammer want de mannen achter The Goat hebben zo hard gewerkt om iets moois neer te zetten (met succes want wat is het mooi geworden). Geen paniek in de nieuw Goat tent: om toch hun nieuwe kijk op junkfood op de kaart te zetten kun je ook hier terecht voor de betere take-a-way. The Greatest Of All Time, niet in het restaurant zelf maar aan je eigen tafel. Ook leuk! We zijn benieuwd.

The Goat

The Goat

Geen halfgare (met weinig) smaak cheeseburgers en slappe patat. Nee hoor, Bij The Goat krijg je sappige burgers of krokante kip op een brioche bun met (niet één zielig blaadje sla) genoeg speciale garnering zoals kimchi, Miyagi sauce of Korean bbq sauce. In zo’n leuk mandje met rood en wit geblokt papier. Heerlijk old school America.

Niet alleen burgers vind je op het menu, ook Chicken & Waffles en andere bijzondere gerechten zoals smashed burgers zijn een heuse specialiteit neem er een slushie bij en je waant je zo in Amerika. Oh en niet te vergeten of course: de legendairy: fried chicken met een bol ijs en siroop. Ja echt.

Voor nu dus take-away: op de bank met een goede film en deze heerlijke topnotch junkfood. Af te halen aan hun counter! 

Niet alleen het eten heeft de Amerikaanse diner scene gevonden. Als we denken aan fastfood denken we aan de ongezellige lichten en de lelijke kleuren met nog lelijkere stoelen en tafels. Hier snappen ze dat het ook gezellig kan. Het interieur heeft die Amerikaanse basis met een moderne twist. Frisse kleuren, zithoekjes van mooie houten dining booths en het leukste: een echte arcade hoek! Meet me at the flipperkast en grijpautomaat hoor.