Marokko21 november 2023, door Jip Groot

Luxe riad in de medina van Marrakech: Rosemary

Marokko, 21 november 2023, door Jip Groot

Luxe riad in de medina van Marrakech: Rosemary

Op zoek naar een luxe riad in de medina van Marrakech? In een van de oudste wijken, Riad Zitoun Jdid, vind je Rosemary. Dit traditionele binnenplaats huis, ontworpen door de Belgische architect Quentin Wilbaux, bevat vijf slaapkamers. De kamers zijn verspreid over het hele huis, waardoor je toch de nodige privacy hebt.

Deze riad is volledig ingericht met de interieuritems van LRNCE, een mix van grafische en kleurrijke vormen. Benieuwd naar studio NRNCE? Dat snappen we. Maar let op, je wordt er hebberig van.

 

Rosemary

Rosemary

Bij aankomst in deze knappe riad, kun je doen waar je écht zin in hebt. Ga voor een plons in het binnenplaatszwembad of in de chillmodus, en ontspan in de stoom van de hamam. Daarna neerploffen met je favoriete boek, en vervolgens dineren op het overgrote dakterras. Uitgegeten en gedronken? Dan is het de hoogste tijd om jezelf te settelen in een van de vijf slaapkamers.

 

 

 

 

Wakker worden op deze plek is zeker geen straf. De kamers zijn, qua looks, van top tot teen ingericht. Hadden ook niet anders verwacht met het interieur van LRNCE. Er zijn beschilderde borden aan de muren, reusachtige en originele stenen stoelen en een enorme collectie aan woonaccessoires.

Dwaal rond en laat je verleiden door al het moois wat je ziet, want dat is er. Een badjas ontworpen door LRNCE, op maat gemaakt beddengoed, of een ongelooflijk coole kapstok? Bijna alles wat je ziet is te koop bij de receptie. Let wel op, je wordt er héél hebberig van.

Het draait hier allemaal om good vibes, een intieme sfeer, waar iedereen bijzondere momenten kan beleven. Klinkt als een ‘let’s go‘ toch?

 

ROSEMARY