15 april 2021, door Nina van Hilst

Studio LRNCE: eye-catchers voor je interieur

15 april 2021, door Nina van Hilst

Studio LRNCE: eye-catchers voor je interieur

Wanneer je de collecties van LRNCE ziet, merk je meteen op dat er iets bijzonders aan is. Belgische designer Laurence Leenaert maakt haar werk vanuit Marrakesh en heeft Picasso als inspiratie. En deze styleclash van verschillende invloeden ontspruit zich in bijzondere interieuritems als keramiek, stoffen, kleding, schilderijen en meer. Voor eye catchers in je interieur moet je bij LRNCE zijn.

LRNCE

LRNCE

Wees gewaarschuwd, want de interieuritems van LRNCE maken je hebberig. Of het nu de keramieken vazen, (wand)borden of ander servies is. De textielkunst als ingelijste doeken, wandkleden, prachtige kussens of tafelkleden. Of de lampen, spiegels, kleding of sandalen. Het is allemaal even bijzonder en mooi. LRNCE is een mix van grafische vormen, kleurrijk maar toch rustig en warme invloeden. De invloeden van Belgisch design, Marokkaanse warmte en arty Picasso zijn duidelijk aanwezig.

Door de combinatie van strakke vormen en kleurrijke doch aardse tonen passen de items eigenlijk in ieder interieur. En hoewel de items er uit zien alsof je een kunstwerk in je huis hebt staan, zijn ze toch bereikbaar qua prijs. Vazen zijn er vanaf €95, kussens vanaf €75, lampen vanaf €145 en een paar leren sandalen koop je voor €125. En daar heb je dus wel een piece of art voor aan je muur, op je tafel, op je bank, over je bed of aan je lijf staan of hangen. De enige onmogelijkheid is nog kiezen welk LRNCE stuk je het liefst wilt hebben. Good luck!