Nederland, Limburg12 september 2023, door Michel + Renske

Robin Hill Bungalow in Limburg: een paar dagen slapen in de natuur

Nederland, Limburg, 12 september 2023, door Michel + Renske

Robin Hill Bungalow in Limburg: een paar dagen slapen in de natuur

Hoofd vol en behoefte aan wat natuur en wat tijd ertussenuit? Bij Robin Hill haal je opgelucht adem (letterlijk) en strijk je neer in een heerlijk luxe bungalow midden in de natuur. Limburg here we come. Op 15 minuten rijden vanaf Roermond, dus ben je de stilte zat dan zit je ook zo in het stadse landschap tussen de mensen.

Robin Hill

Robin Hill

Wat kan een mens genieten van een weekend weg. De stad uit, de natuur in. Op een kleine twee uur rijden van de randstad vind je Robin Hill. Een perfect uitgeruste bungalow met 2000 m2 tuin (hallo zeg!). Als dat niet uitrusten en één met de natuur is, weten we het ook niet meer.

De bungalow komt uit 1965 en is daarom vol van karakter. Niks geen nieuwbouw maar sfeer en design wat de scepter slaat. Stap je naar binnen dan word je wellicht nog blijer. Zo word je positief verrast door het waanzinnige design en de retro vibes die je door de hele woning subtiel voelt.

Kijk je naar buiten dan zie je bomen en groen, en binnen zie je de mooiste kleuren en een woning van de fijnste gemakken voorzien. Zo is de badkamer uitgerust met alles wat een mens wil (heerlijke producten van Marie-Stella Maris).

Wil je lekker uitpakken in de keuken? Maak gebruik van de fijne oven en het aller gezelligste servies van HK living. Dat moet een gezellige avond worden.

Verder kun je met 4 man in de bungalow terecht, want het fijne huis is uitgerust met 2 slaapkamers. Daarnaast is er ook nog plek voor een kleintje want ook aan een logeer-/campingbedje is gedacht (on request).

Het groene uitzicht zat? Binnen 15 minuten sta je in hartje Roermond. Zeker een aanrader als je het ons vraagt. Lekker wel die boshut in Haelen.