Nederland, Limburg18 augustus 2023, door Bo Peters

Naar het strand in Limburg? In Roermond kan het bij Strandbar Bruis

Nederland, Limburg, 18 augustus 2023, door Bo Peters

Naar het strand in Limburg? In Roermond kan het bij Strandbar Bruis

Nederland staat wereldwijd bekend om zijn strandtenten-cultuur. Ja heus. Heel wat paradijselijke parels prijken er langs onze kustlijnen. Dat deze parels tegenwoordig ook verder rijken dan de kustlijnen, is iets wat wij heulemaal niet vervelend vinden. Graag zelfs. Niets zo fijn als het zijn in een strandtent: blote voeten in het zand, cocktail bij de hand en vaak knap van buiten én binnen. Plaatje compleet? Op naar Roermond (Midden-Limburg) voor Strandbar Bruis. Deze strandbar vinkt alle boxjes af.

Strandbar Bruis

Strandbar Bruis

Een strandtent zonder echt strand – er is immers geen zee in Limburg (goh) – maar echt wel met de gewenste strandtent vibes. Gelegen aan het grootste watersportgebied van Nederland (de Maasplassen) & onderdeel van Area-X. Area-X horen we je denken? Staat bekend om zijn waterpret (en voor de festivalgangers onder ons: Solar). Zoals de eigenaren zelf zeggen: waar water is is leven, en waar leven is daar bruist het. En tada: zo werd strandbar Bruis geboren.

Veel wit, palmbomen, hout en lekkere loungebanken is wat je krijgt bij Bruis. Een beetje Ibiza in Limburg, zeg maar. Het menu is om te watertanden en precies dat waar je zin in hebt tijdens een lome, warme zomerdag. Denk aan burrata (always burrata) salade, truffelfrietjes en brasbrood waar olijfolie langzaam in druppelt (jup, verrukkelijk). Comfort food dus, perfect bij een beachy vibe. Ze schenken daarnaast verrukkelijke Miraval rosé’s uit Zuid-Frankrijk. Extra pluspunten voor de playlist; want precies goede loungemuziek maakt de dag nét wat fijner.

Voor een hap, cocktail, knap interieur, zon en wat verkoeling zit je goed tijdens die zomerse dagen bij strandbar Bruis. Dat verzekeren we je. Vakantie vibes incoming in 3, 2,1….

Strandbar Bruis is 7 dagen in de week open van 12.00-22.00 uur.