30 april 2015, door Maartje

Ron’s Gastrobar Oriental, Amsterdam

30 april 2015, door Maartje

Ron’s Gastrobar Oriental, Amsterdam

Mocht je je afvragen waar Ron's Gastrobar staat hier op deze site, dan is het antwoord dat ik niet één maar twee keer tenenkrommend slecht en behoorlijk onbeschoft geholpen ben daar, terwijl de prijskaartjes die aan zijn Ron Blauw's inderdaad kleine gerechtjes hangen heus niet zo klein zijn (waren? ik ben nooit meer geweest) als hij doet geloven. Idem bij de hotdagbar Fat Dog in de Pijp. Best wel gek, ik weet het, dus misschien ligt het dan toch aan mij? Lekker was het heus, daar niet van, maar een blauwtje lopen doe je maar een keer. Drie keer dus in mijn geval. Maar afijn, Ron krijgt gewoon nóg een kans aangezien de beste man oriental gaat vanaf begin juni in de Amsterdamse Kerkstraat, hartje stad. En daar ben ik, eerlijk is eerlijk, best wel weer benieuwd naar. De belofte is een hippe Chinees, laagdrempelig en wederom happen vanaf 15 euro per bordje. Vanaf begin juni zijn ze open en drie (oke, 3 zaken, 4 keer proberen, kniesoor die daar op let) is scheepsrecht! Ron's Gastrobar Oriental

reserveer-online