17 augustus 2020, door Maartje

Babyboom? de mooiste wiegjes zijn van Bohemian Baby (en je kunt ze ook huren)

17 augustus 2020, door Maartje

Babyboom? de mooiste wiegjes zijn van Bohemian Baby (en je kunt ze ook huren)

Maybe it's us maar we worden spontaan een beetje week in de knieën bij het zien van die knusse rotan/ bamboe (wat is het nou eigenlijk?) wiegjes. Hangend, op pootjes - maakt niet uit, alles even beeldig. Wie zou er niet spontaan zwanger can willen worden? Oke, dat gaat wellicht wat ver maar mocht het nu wél zover zijn en je ook zo'n prachtgeval in huis wil halen, scrol jezelf dan een weg naar de website van het Nederlandse Bohemian Baby. Dikke kans dat je verkocht bent.

Bohemian Baby

Bohemian Baby

Bohemian Baby dus, een Nederlands bedrijf(je) dat in 2019 hun eerste rotan wiegje de wereld in hielp. Model Roma. En Roma was een hit natuurlijk.

Een goede reden om het niet bij Roma te laten – een beetje wiegje smaakt immers naar meer. De luitjes achter Bohemian Baby, Daan en Kirby, zaten niet stil en lanceerden in 2020 niet één maar twee nieuwe modellen. Omdat babykamers en rotan nu eenmaal zo mooi matchen. Nieuw in de collectie? Een hangwieg en een co-sleeper. Hóe slim trouwens: eigenlijk echt een Hele Mooie Lieve co-sleeper. Alle drie de modellen worden handgemaakt van duurzaam rotan in Indonesië. Nog meer pluspunten.

Al is het allergrootste pluspunt dat je de wiegjes van Bohemian Baby dus ook kunt huren. Dat is slim – en wel zo duurzaam ook – want die kleine ligt er echt maar een paar maanden in voordat vingers en teentjes buitenboord steken. Dat huren gaat het circulair initiatief van Cribster. Zo wordt er maximaal gebruik gemaakt van de wieg en daarbij zo min mogelijk verspilt.