28 september 2017, door Maartje

Salon Residence Laren- 28 sept t/m 1 okt 2017

28 september 2017, door Maartje

Salon Residence Laren- 28 sept t/m 1 okt 2017

Voor alle design-, kunst- en interieur liefhebbers: dit weekend moet je in Laren zijn!

Hier wordt namelijk HET interieur evenement van het jaar georganiseerd door woonmagazine Residence: Salon Residence. Tijdens Salon Residence wordt het vernieuwde museum Singer Laren getransformeerd tot een magisch boutique hotel waarbij 18 toonaangevende interieurdesigners & studio's (zoals Framework Studio, RA. interieur, Judith van Mourik (die laatste is o.a. verantwoordelijk voor Parc Broekhuizen in Leersem) om er maar een paar te noemen) op hun geheel eigen en o zo inspirerende manier een ruimte inrichten.

Barts-Boekje- salon residence 1

(beeld hierboven: een kamer in Hotel Montana in Parijs ontworpen door Vincent Darré)

In het kort: van 28 september t/m 1 oktober aanstaande zorgt Salon Residence in Laren voor 4 dagen ultieme interieur inspiratie. Heus. Van een minimalistische hotelsuite en een tijdloze lobby tot een glamorous cocktailbar, een bibliotheek en een intieme home office. In het tijdelijke 'boutique hotel' (waar helaas niet geslapen kan worden) heeft elke interieur designer in samenwerking met de mooiste merken en kunstgaleries een ruimte ontworpen met eigen inspirerende stijl.

Barts-Boekje- salon residence

In het nieuwe theater van Het Singer Laren delen grote namen en jong talent hun kennis over interieur, kunst, design en fotografie en staan er masterclasses, trendpresentaties, boeklanceringen en interviews op het programma. Ook is er een hotelshop met interieur accessoires. Voor meer informatie en tickets check: www.salonresidence.nl

By the way... Wat betreft dat boutique hotel: dit hotelconcept is wereldwijd populairder dan ooit. Het geheim? Het interieur. Hotels zijn het visitekaartje van interieur designers geworden en inspireren meer dan ooit voor ons eigen interieur. Of we favorieten hebben? Jazeker. Stay tuned. 

tot snel! Maud