Schotland17 oktober 2023, door Nikki Nederhorst

Bij Shrek’s moeras in Schotland logeren met Airbnb

Schotland, 17 oktober 2023, door Nikki Nederhorst

Bij Shrek’s moeras in Schotland logeren met Airbnb

Dit is nu eindelijk je kans, een weekend mogen overnachten bij Shrek op het moeras. Vanaf 13 oktober 2023 kunnen fans een verzoek indienen voor een sprookjesachtig verblijf in Shrek's moeras via Airbnb. Dit bijzondere verblijf ligt tussen de modderige heuvels van de Schotse Hooglanden. Gasten worden meegenomen in Shrek's wereld tijdens twee speciale overnachtingen. Het moeras is geopend van 27 tot 29 oktober. Lees verder om meer te weten te komen over het verblijf en de omgeving.

Over het modderige verblijf

Over het modderige verblijf

Voor €0 per nacht (écht 0 euro, u leest het goed) kunnen fans een verzoek doen om een bijzonder verblijf van twee nachten in het moeras te boeken. Het moeras heeft ruimte voor maximaal drie gasten en is beschikbaar van 27 tot 29 oktober. Een goed verzorgd weekend met genoeg dingen om te doen.

Shrek’s moeras geeft de term ‘boomhut’ een hele andere betekenis. Het moeras is een bijzondere plek dankzij het mooie afgewerkte houten bouwwerk in combinatie met de creativiteit van Shrek. Toch hebben ze er alsnog voor gezorgd dat het een fijne plek is om te verblijven als niet-oger.

Wat je kunt verwachten

Wat je kunt verwachten

Je kunt tijdens dit verblijf helemaal tot rust komen in het mooie Schotland en genieten van de omgeving. Dit verblijf ligt ontzettend afgelegen in een moeras landschap, dus genoeg privacy. Ook kun je ontspannen in de sfeer van ‘oorsmeerkaarslicht’ of verhalen vertellen rond het vuur tot diep in de nacht, ‘s ochtends genieten van versgebakken wafels of lekker uitrusten met een parfait (want wie houdt er nou niet van parfait!)

Dit moeras is te boeken vanaf 13 oktober 19:00 via airbnb.com/shrek. De gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Schotland, maar het verblijf kost dus nada niks.

Airbnb doet ook een eenmalige donatie aan HopScotch Children’s Charity. Een stichting die kwetsbare en kansarme kinderen in Schotland ondersteunt en aandacht geeft doormiddel van verzorgde en actieve vakantiereizen.