Nederland, Amsterdam8 september 2018, door Maartje

Een aanrader van een betaalbaar matras: Simba

Nederland, Amsterdam, 8 september 2018, door Maartje

Een aanrader van een betaalbaar matras: Simba

En daar klinken we een beetje verbaasd over. Dat waren we ook. Simba maakt betaalbare matrassen voor volwassenen en tegenwoordig ook voor kids. En van betaalbaar verwacht je ook navenant. En toen sliepen we als een roos en werden we positief verrast.

Simba Matras

Simba Matras

Bij Simba bestel je heel easy je matras online. Geen gedoe met keuzes over hard of zacht. Of welk materiaal je nu moet kiezen. Bij Simba maken ze hybride matrassen. Dat klinkt moeilijk maar betekent in feite dat de matrassen een combinatie zijn van pocketveren, traagschuim, Simbatex en koudschuim. Oja en een ademende én afritsbare hoes. Dus kiezen hoeft niet. Bestellen maar en vervolgens mag je de matrassen 100 dagen vrijblijvend testen. Bevallen ze niet, dan kun je ze weer laten ophalen.

Zo easy? Nee, nóg makkelijker eigenlijk. De matrassen worden keurig afgeleverd wanneer jij het wilt. En nemen ze je oude matras desgewenst mee retour. Eenmaal thuis haal je het vacuüm getrokken matras uit de doos en je kunt er diezelfde nacht nog op slapen. Nu zullen de matrassen vast niet voor 100% van de mensen lekker slapen. Maar ons oordeel is dat we er heerlijk op slapen. Niet te warm, niet te koud. Zelfs niet toen het 30 graden was. Niet te hard, niet te zacht. Geen rugpijn tijdens de wen-weken. Dus ja Simba, jullie hebben ons positief verrast.

Mocht je online bestellen toch een beetje eng vinden. Waarschijnlijk heb je wel vrienden die de matrassen al in huis hebben. En je kunt dus vragen om een nachtje huizenruil. Leuk toch? De Simba matrassen zijn ook in winkels te testen. Met €399 voor een enkel matras en €749 voor een dubbel matras, vinden we de matrassen aangenaam betaalbaar.