Nederland, Amsterdam6 mei 2022, door Gili Papier

Alle singles opgelet: 7x waarom je naar een feest in één van de coolste musea van Amsterdam wil gaan

Nederland, Amsterdam, 6 mei 2022, door Gili Papier

Alle singles opgelet: 7x waarom je naar een feest in één van de coolste musea van Amsterdam wil gaan

Zin in a dazzling (single) party met alleen maar leuke singles op een magische plek in Amsterdam? We got your back. Voila, precies waarom je dit niet missen wil én hoe je aan FREE tickets komt.

 

Tijd om je date life een klein beetje op te frissen? Zin in een real life feestje In plaats van een online chat? Leg je telefoon dan voor heel even aan de kant en neem samen met 150 andere singles- deel aan een electric night in het Stedelijk museum in Amsterdam. Mede mogelijk gemaakt door Inner Circle. Ha! Doe mee met cheeky spelletjes en dans de benen uit je lijf op de lekkerste tunes terwijl je nipt van een lekkere cocktail. Dit wordt vast een night to remember. En wie weet... Houd je er ook nog een leuke date aan over!

 

Single party in het Stedelijk museum - 7 redenen om te gaan:

Single party in het Stedelijk museum - 7 redenen om te gaan:

1. Je kunt volop flirten in een museum
In samenwerking met het Stedelijk Museum organiseert Inner Circle een fantastische singles night, om vooral het ijs te breken bij een eerste ontmoeting. Één van de meest bijzondere gebouwen van de stad wordt voor even het decor van een feest met heerlijke cocktails & bites, inspirerende kunstwerken en een DJ die zorgt voor de lekkerste tunes om op te dansen.

2. Je ontmoet meer nieuwe mensen dan je naar rechts kunt swipen
Ben je het zat om steeds dezelfde gezichten te zien op dating apps? Dit is je kans om in real life weer te daten. Wie wil er nou niet met 150 andere singles feesten in het Stedelijk museum? Hierbij ontmoet je gegarandeerd veel nieuwe leuke mensen!

 

Inner Circle organiseert haar 500ste feestje

Inner Circle organiseert haar 500ste feestje

3. Het 500ste event is extra speciaal
Na 499 events weet Inner Circle het één en ander als het gaat om het organiseren van een feestje. Vind je het spannend om voor het eerst naar een single party te gaan? No worries, je bent in goede handen.

4. Bye bye ongemakkelijkheid
Iemand gespot die je beter wil leren kennen, maar vind je het spannend om jezelf voor te stellen? Inner Circle helpt je een handje. Doe samen de Heart Tour en ontdek beroemde kunstwerken. Breek het ijs met spelletjes die je onderweg kunt doen en voordat je het weet, is er van die ongemakkelijkheid niets meer te merken.

5. Een stijlvol event vol verrassingen
Lekker cocktails en bites zijn nog maar het begin. Er zijn nog veel meer verleidelijke verrassingen en misschien ontmoet je wel een hele leuke date.

6. Cheeky vibes gegarandeerd
Het feit dat iedereen om je heen single is, tilt het geflirt natuurlijk naar een hoger niveau. Bereid je dus voor op een geweldige avond. Dans tot in de late uurtjes en leer veel nieuwe mensen kennen.

Win gratis kaartjes

Win gratis kaartjes

7. Je kunt er GRATIS bij zijn

We rekenen erop dat de kaartverkoop heel snel gaat, maarrr je bent (nog) niet te laat. Meld je aan bij Inner Circle en bestel snel je kaartje. Inner Circle geeft 2x 25 gratis tickets weg aan de eerste mensen die zich aanmelden.

Dus wat je moet doen is :

  1. Registreer je bij Inner Circle (je krijgt een maand gratis membership)
  2. Claim een ​​gratis ticket of koop een ticket in de app via “Discover”
  3. Bereid je voor op een avond flirten in het Stedelijk museum