Nederland, Amsterdam19 mei 2022, door Gili Papier

Happy singles opgelet: deze wijnproeverij is speciaal voor jullie

Nederland, Amsterdam, 19 mei 2022, door Gili Papier

Happy singles opgelet: deze wijnproeverij is speciaal voor jullie

Get ready voor een onvergetelijke avond vol lekkere wijn, cool vibes en happy singles

Zou je willen dat meer mensen het glas altijd halfvol zagen, net als jij? Dan heb je geluk. Dating-app Inner Circle laat de kurken ploppen in Chateau Amsterdam voor een wijnproeverij waar we het even helemaal anders gaan doen. Want deze avond is alleen voor singles. Yep, echt waar, deze wijnproeverij is speciaal voor de singles onder ons. 

Een zoete afdronk, vol smaak en lekker rijp

Een zoete afdronk, vol smaak en lekker rijp

Een zoete afdronk, dan hebben we het natuurlijk over de lekkere wijnen die je gaat proeven en niet over een mogelijke date, wink wink.

In samenwerking met Chateau Amsterdam organiseert Inner Circle een bijzonder evenement. Speciaal voor singles. Waar je de lekkerste wijnen kunt proeven, terwijl je aan het socializen bent. Dat allemaal op een buitengewoon coole locatie. Dé perfecte manier om de dag af te sluiten en wie weet ontmoet je wel je grote liefde. Daar proosten we op!  

En zeg nou zelf, een wine tasting is toch de perfecte manier om het gesprek op gang te brengen en in de stemming te komen? Dus of je nu een praatje maakt bij de sauvignon blanc, of liever een gesprek begint  bij de chardonnay, het wordt in elk geval een avond vol cultuur, weetjes en interessante gespreksstof. 

Wijnproeven en serieus daten? Klinkt als de perfecte combinatie!

Wijnproeven en serieus daten? Klinkt als de perfecte combinatie!

Inner Circle is de dating app waar kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit, en voor dit event  is dat niet anders. Kaarten zijn beperkt beschikbaar, dus hurry hurry voor het te laat is. Of je nu een doorgewinterde wijnproever bent of je net om de hoek komt kijken.. it’s going to be the perfect night for meeting new people. Wil je het niet missen? Nee, natuurlijk wil je dat niet. 

Dit is wat je moet doen: 

  1. Registeren kan bij Inner Circle (gratis, inclusief 1 maand premium lidmaatschap). Dat kun je doen hier. 
  2. Ga naar het Discover gedeelte om je ticket te bestellen
  3. En de rest spreekt voor zich: zet het event in je agenda en laat de kurken knallen en reset jouw dating pool.