Nederland3 september 2021, door Dewy Brandjes

Summer of love? Singles parties are back (en jij kunt erbij zijn!)

Nederland, 3 september 2021, door Dewy Brandjes

Summer of love? Singles parties are back (en jij kunt erbij zijn!)

Op meerdere gebieden, maar zeker op liefdesgebied, is 2021 nou niet echt een jaar om over naar huis te schrijven. Iedereen heeft zijn portie park - en zoomdates wel gehad en al dat online gebeuren, daar zijn we wel klaar mee. Gelukkig zijn je kansen op een hot and steamy summer nog niet verkeken, want de lieve lui van Inner Circle, de dating-app met een focus op offline daten, weten namelijk als geen ander hoe je singles samenbrengt. Dat doen ze door al die ongeschreven dating-app regels over boord te gooien en feestjes over de hele wereld te organiseren waar vrijgezelligen elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Want zeg nou zelf: in real-life springen de vonken pas echt over, toch? 

 

 

Ook in Amsterdam worden deze zomer evenementen georganiseerd waar singles hun hart kunnen ophalen. Het volgende Inner Circle feestje is een take-over van het Cut Throat Barber terras op 18 september op het Beursplein. Denk cocktails, denk lekkere muziek, hoop op zon en voor Inner Circle members die wel een knipbeurt kunnen gebruiken: die krijg je helemaal gratis van de vaklui van Cut Throat Barber. En, o ja, niet geheel onbelangrijk: er zijn heel veel singles, ready to mingle

Maak je agenda maar leeg - this is a good one!

Maak je agenda maar leeg - this is a good one!

Tel bij die cocktails, singles en lekkere muziek wat zonnestralen op en er ontstaat gegarandeerd zo’n sfeertje waarbij iedereen binnen geen tijd met iedereen staat de kletsen. En ben je één van de eerste vijftig die het feestje binnenkomt, dan krijg je de eerste cocktail gratis. Kom je er meteen lekker in.

 

Spoedcursus daten

Spoedcursus daten

Op het feest is ook een fotograaf aanwezig waarbij je een professionele foto kunt laten schieten voor je dating-profiel en er zijn Inner Circle hosts die je voorzien van de beste date-tips en alle bewaarde geheimen uit de date-industrie. Dus kom langs, look sharp, en loop de deur uit met gekickstart profiel en hopelijk zelfs een date. Verzamel al je single vrienden en op naar het Inner Circle pop-up terras van Cut Throat!

 

Offline daten makkelijk gemaakt

Offline daten makkelijk gemaakt

Behalve voor die steamy hot summer en gratis knipbeurten is Inner Circle er vooral en juist om écht leuke, offline dates te vinden. Niks geen eindeloos gechat op de telefoon, maar gewoon, in het echie. Elkaar ouderwets het hemd van het lijf vragen tijdens het borrelen blijft ook gewoon het allerleukst. Mits het een match is, dan. 

The real deal

The real deal

Een ander verhaal wordt het als je er – terwijl het hoofdgerecht nog moet komen – achter komt dat jullie toch niet zo’n match zijn als je hoopte. Small chances dat dat gebeurt bij Inner Circle, want het fijne aan de app is dat ieder nieuw account wordt gecheckt op veiligheid, waardoor nepprofielen en spammers worden voorkomen. Daarnaast wordt iedere profielfoto nagekeken op herkenbaarheid en kwaliteit. Wel zo fijn als de persoon in kwestie overeenkomt met de foto.

Matchen maar

Matchen maar

Doordat ieder lid veel vragen over zichzelf beantwoord (van naar wat voor soort date je naar op zoek bent tot wat voor soort chocolade jouw voorkeur heeft), wordt het gelukkig makkelijk om een goede match te vinden in minder tijd. Wat weer heel veel swipes naar links voorkomt. Kom maar door!

Ook zin gekregen om te daten? Wacht dan niet langer en geef je date life een boost!

  1. Meld je hier aan op Inner Circle.
  2. Ontdek bij het ‘Discover’-gedeelte wanneer de volgende feestjes zijn.
  3. Ga ernaartoe en bereid je voor om van de vloer gedanst te worden.
  4. nodig ons uit voor je bruiloft.