Nederland, Amsterdam Noord3 april 2021, door Maartje

Skatecafé goes Toko Kelly – alweer een hele puike supermarkt 2.0 in Amsterdam Noord

Nederland, Amsterdam Noord, 3 april 2021, door Maartje

Skatecafé goes Toko Kelly – alweer een hele puike supermarkt 2.0 in Amsterdam Noord

Misschien vind je dat we hier un petit peut in herhaling vallen maar héy, dat kan ons eerlijk gezegd niet zoveel schelen. For the people in the back: we LOVE alle horeca-ondernemers die er maar weer het beste van weten te maken en we zijn plaatsvervangend trots op alle creatieve initiatieven die dit jaar hier en daar opduiken.

Zo zijn we, onder andere, nogal onder de indruk van de supermarkt die in restaurant Hotel de Goudfazant huist, Vedejo waar je de allerbeste (natuur)wijnen scoort, de beste pizza's, de heerlijkste desserts en dan is het ook nog een uitje op zich, een ritje naar de waterkant van de Aambeeldstraat in Amsterdam Noord. Maar blijf nog even in de buurt! Want pal om de hoek openden de jonge gasten van Skatecafé Toko Kelly! Een nieuwerwetse toko waar je je boodschappen compleet maakt.

Toko Kelly @ Skatecafé

Toko Kelly @ Skatecafé

Eerst deden de Skate-café-ers het met Snackbar Jan. Een goed idee natuurlijk maar toen de buurt verzadigd was van kroketten en friet, werd het hoog tijd voor een Aziatisch avontuur. Er werd verbouwd en toen was daar ineens Toko Kelly. Een toko, ja, maar je haalt er bovenal superlekker alvast voor je gemaakte gerechten zoals een hele goede bao bun (wij gingen voor de pork belly), een broodje rookworst (jawel) of een heel bami of ramen menu. Lekkah!

Toko Kelly is iedere donderdag t/m zaterdag van 12 tot 20 uur open en op die momenten bezorgen ze je bestelling ook thuis (in Amsterdam).

Ps. Check ook even de artikelen die hieronder voorbij scrollen! Allemaal tof voor nu in Noord.