5 januari 2021, door Michel + Renske

Hotel de Goudfazant omgetoverd tot een culinaire supermarkt, Vedejo de Goudfazant Amsterdam-Noord

5 januari 2021, door Michel + Renske

Hotel de Goudfazant omgetoverd tot een culinaire supermarkt, Vedejo de Goudfazant Amsterdam-Noord

Er is weinig leuker dan creatieve ondernemers die de schouders er juist in deze tijd dubbel en dwars onder zetten. Een geweldig voorbeeld hiervan is team Hotel de Goudfazant, je weet wel, van dat heerlijke restaurant in Amsterdam-Noord. Enfin, wat ze hier aan de Aambeeldstraat bedachten? Ze toverden hun mooie restaurant om tot über hippe, high quality supermarkt! En voila: Vedejo de Goudfazant! Een heerlijke nieuwe spot is geboren waar iedereen z'n culinaire en minder culinaire hart (gewoon lekker) ophaalt.

Vedejo de Goudfazant

Vedejo de Goudfazant

Geen supermarkt waar je afwasmiddel of toiletpapier vindt, nee nee. Vedejo de Goudfazant is een supermarkt met ambachtelijke producten, gemaakt door team Goudfazant of vrienden van. Zo zijn er pizza’s te krijgen voor thuis van Euro Pizza maar ook klassiekers die altijd veel besteld werden in het Goudfazant restaurant; hemelse modder bijv. Dat bakje lik je dus uit, man o man zo lekker.
Daarnaast is er ook heerlijke olijfolie, huisgemaakte mayonaise, heerlijke verse broden en meer van zulks. En dan wijnen… O de wijnen. Enorm veel wijnen, de een nog beter dan de ander. En vraag het team vooral voor adviezen! Het bezoek is ook een genot voor het oog want alles werd enorm leuk en charismatisch opgezet. Oordeel zelf en ga langs.
"

De deuren van Vedejo de Goudfazant staan van dinsdag tot zondag open van 12:00 uur tot 19:00 uur.

"