Nederland, Amsterdam28 mei 2022, door Iben Dekker

Hier scoor je de beste smoothie bowls in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 28 mei 2022, door Iben Dekker

Hier scoor je de beste smoothie bowls in Amsterdam

Voor een heel gezond én heel lekker ontbijt, kiezen we het liefst voor een smoothie bowl. Heerlijk met blauwe bessen of banaan of gaan we voor de iconic açaí bowl...? Ons favoriete ontbijt/ snack tussendoor is het wel; we maken ze zelfs soms op kantoor (dat kan met het acai bowl pakket van Frecious, just saying). Nog nooit geprobeerd? Dan mis je toch echt wat. Alsjeblieft, hier scoor je de beste smoothie bowls in Amsterdam:

 

Juicebrothers

Juicebrothers

Waarschijnlijk een van de meest bekende smoothie bowls, is die van Juicebrothers. Naast dat ze een hippe tent zijn, vinden we deze misschien ook wel de lekkerste van allemaal. In ieder geval de granola moet je proeven. Naast de lekkerste smoothie bowls heeft juicebrothers ook een enorm assortiment aan sapjes. Alles is biologisch en ze gebruiken de beste ingrediënten en de meest efficiënte methoden, zoals koude persing en pulpproducten om het meeste uit elke laatste druppel te halen (pluspunt voor bewust).

Juicebrothers

Juicebrothers zit op meerdere locaties gevestigd zie hier.

Bam boa

Bam boa

Waar een tijd geleden Girassol op de hoek aan de Amstel zat, zit nu het fijne Bam Boa gevestigd (voor als je het nog niet wist). Bam Boa is een allday shared dining restaurant en heeft naast de bowls nog veel meer ander lekkers – wat we allemaal ook zeker aanraden. Leuk om even te blijven zitten hier, want wat ziet het er mooi uit. Beachvibes all over the place en we houden ervan.

Bam Boa

Benji's

Benji's

Naar Benji’s komen we speciaal voor de acai bowl. Deze wordt gemaakt van pure bio acai zonder toevoegingen of guarana (helemaal puur en dus super gezond) De bowl wordt opgemaakt met de allerlekkerste granola ever, vers fruit en Oreo. Ijskoud, vol, romig en perfect op smaak.

Benji’s

At seven 

At seven 

12 jaar geleden was At Seven één van de eerste met de Acai Bowl en tot de dag van vandaag een favoriet. Voor de ‘og’ acai bowl moet je hier zijn dus. Ze zijn 7 dagen per week geopend voor onbijt en lunch (ons vind je hier dan ons vaak). Doen.

At seven

Rainbowls

Rainbowls

In een vrolijke kleurrijke stemming? Rainbowls is waar je dan moet wezen. Rainbowl Superfoods is een veganistisch superfood sorbet bowl-café in Orange County. Verse ingrediënten, 100% veganistisch vriendelijk, en de meeste van de menu-items zijn biologisch. Je kunt je eigen kom samen stellen; te beginnen met de sorbetbases (Acai, Pitaya, Coconut, Matcha), vervolgens de keuze uit granola’s, huisgemaakte chiapuddingen, vers fruit, droge toppings, noten & zaadboters, biologische motregen, zoetstoffen en poeders. (Vinden de kids ook leuk).

Rainbowls

Coffee & Such

Coffee & Such

Een schattig tentje met heerlijk koffie. Ze hebben alle veganistische melksoorten zoals haver, soja, amandel en ook veganistische en glutenvrije taarten. Er word soul, blues, jazz, funk, jazz rap en hiphop op de achtergrond gespeeld en er is gratis wifi, dus perfecte plek om even te werken of ontspannen. En natuurlijk een lekker smoothie bowl voor ontbijt!

Coffee & Such